Arsenal încearcă să se asigure că Mesut Ozil își va găsi echipă luna aceasta. Campionul mondial nu a fost inclus în lotul de Premier League sau cel de Europa League al tunarilor pentru prima jumătate a sezonului și nu a mai jucat pentru Arsenal din martie.
Fenerbache și mai multe cluburi din MLS, inclusiv DC United, sunt interesate de germanul care câștigă la Londra în acest moment 350.000 de lire pe săptămână. Contractul lui Ozil expiră în iulie 2021 însă negocierile au început deja pentru a se asigura plecarea germanului chiar în această lună.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Avertismentul lui Mikel Arteta

”Voi decide ce se va întâmpla în următoarele zile. Nu știu ce o să se întâmple, el este liber acum să negocieze cu alte cluburi. Vom discuta intern care este cea mai bună situație pentru el în viitor”, a declarat Arteta.
Evident, jucătorul și agentul vor încerca să găsească cea mai bună soluție pentru toată lumea. Dacă se va ajunge la ceva în această lună, va fi pentru că este favorabil ambelor părți. Dacă va fi așa, atunci vom merge mai departe, dar dacă nu, el va continua aici”, a adăugat Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52