Arsenal încearcă să se asigure că Mesut Ozil își va găsi echipă luna aceasta. Campionul mondial nu a fost inclus în lotul de Premier League sau cel de Europa League al tunarilor pentru prima jumătate a sezonului și nu a mai jucat pentru Arsenal din martie.
Fenerbache și mai multe cluburi din MLS, inclusiv DC United, sunt interesate de germanul care câștigă la Londra în acest moment 350.000 de lire pe săptămână. Contractul lui Ozil expiră în iulie 2021 însă negocierile au început deja pentru a se asigura plecarea germanului chiar în această lună.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 8 ORE

Avertismentul lui Mikel Arteta

”Voi decide ce se va întâmpla în următoarele zile. Nu știu ce o să se întâmple, el este liber acum să negocieze cu alte cluburi. Vom discuta intern care este cea mai bună situație pentru el în viitor”, a declarat Arteta.
Evident, jucătorul și agentul vor încerca să găsească cea mai bună soluție pentru toată lumea. Dacă se va ajunge la ceva în această lună, va fi pentru că este favorabil ambelor părți. Dacă va fi așa, atunci vom merge mai departe, dar dacă nu, el va continua aici”, a adăugat Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 12 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 13 ORE