Cele două favorite la titlu se vor întâlni pentru prima oară în acest sezon pe Etihad duminică de la 18:30 într-un meci transmis în direct de Eurosport. Jurgen Klopp este conștient cât de vreu le va fi cormoranilor împotriva lui City.
Liverpool a început mai bine noul sezon, cormoranii venind la meciul din Manchester din postura de lideri în Premier League în timp ce City se află abia pe poziția a 10-a cu trei victorii din primele șase meciuri.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Manchester City - Liverpool. Klopp se pregătește de cel mai greu meci

Dar chiar și cu o City foarte fragilă în acest sezon, Klopp se pregătește pentru cel mai greu meci din acest sezon.
”Nu este important dacă jucăm acasă sau în deplasare, important este să fim curajoși, să jucăm cu tot ce avem și apoi vom avea o șansă. Acesta este cel mai dificil meci din fotbalul mondial”, a declarat germanul.
Chiar dacă Liverpool și Manchester City par să fie în continuare principalele favorite la titlu în acest sezon, Klopp este mai precaut privind importanța acestui meci: ”Pare că nici voi nu credeți că este decisiv, așa că hai să fim serioși. Este un meci foarte, foarte greu și sperăm ca ambele echipe să joace la un nivel inalt. Dar lucrurile sunt foarte diferite în acest sezon, nimic nu e la fel. Trebuie să ne asigurăm că trecem cu bine peste perioadele intense, că avem jucătorii disponibili și în formă bună cu City”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53