Havertz, în vârstă de 21 de ani, a fost una dintre cele mai scumpe achiziții din istoria recentă a lui Chelsea, costând peste 90 de milioane de euro atunci când a fost adus de la Bayer Leverkusen în vara lui 2020 însă germanul nu a impresionat până acum pe Stamford Bridge.

Internaționalul german nu a jucat constant sub comanda lui Lampard însă a fost integralist în debutul lui Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea, 0-0 cu Wolves și a jucat apoi 10 minute în victoria cu Burnley de duminică.

Premier League
Bătălie grea pentru locurile de Liga Campionilor, în Premier League! 6 echipe se luptă pe 2 poziții
ACUM 36 MINUTE

”Mi-a dat impresia că este un tip foarte prietenos, inteligent și deschis, cu mult potențial. Pare să fie genul de persoană care are nevoie să fie împinsă de la spate iar noi nu ne vom opri. Pentru el, acest campionat este perfect, pentru că nu are timp să se oprească”, a afirmat Tuchel.

Are mult potențial și trebuie să înțeleagă că va trebui să se dezvolte și fizic, nu se poate baza pe talentul său mereu.

”La final, întrebarea este dacă își poate arăta colții atunci când situația devine dificilă? Și am fost foarte mulțumit miercuri, el a fost aproape să marcheze golul decisiv, cu capul, împotriva unor jucători înalți de la Wolves”, a afirmat Tuchel.

Chelsea - Burnley 2-0. Primul succes cu Tuchel pe bancă

Rezumatul meciului Chelsea - Burnley. Prima victorie a lui Tuchel pe Stamford Bridge

Premier League
Plusuri și minusuri după etapa a-26-a din Premier League
ACUM 36 MINUTE
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 26-a din Premier League: Bale, "mai bun ca niciodată"
ACUM 4 ORE