Havertz, în vârstă de 21 de ani, a fost una dintre cele mai scumpe achiziții din istoria recentă a lui Chelsea, costând peste 90 de milioane de euro atunci când a fost adus de la Bayer Leverkusen în vara lui 2020 însă germanul nu a impresionat până acum pe Stamford Bridge.
Internaționalul german nu a jucat constant sub comanda lui Lampard însă a fost integralist în debutul lui Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea, 0-0 cu Wolves și a jucat apoi 10 minute în victoria cu Burnley de duminică.
”Mi-a dat impresia că este un tip foarte prietenos, inteligent și deschis, cu mult potențial. Pare să fie genul de persoană care are nevoie să fie împinsă de la spate iar noi nu ne vom opri. Pentru el, acest campionat este perfect, pentru că nu are timp să se oprească”, a afirmat Tuchel.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Are mult potențial și trebuie să înțeleagă că va trebui să se dezvolte și fizic, nu se poate baza pe talentul său mereu.
”La final, întrebarea este dacă își poate arăta colții atunci când situația devine dificilă? Și am fost foarte mulțumit miercuri, el a fost aproape să marcheze golul decisiv, cu capul, împotriva unor jucători înalți de la Wolves”, a afirmat Tuchel.

Chelsea - Burnley 2-0. Primul succes cu Tuchel pe bancă

Rezumatul meciului Chelsea - Burnley. Prima victorie a lui Tuchel pe Stamford Bridge

Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52