Azpilicueta nu înțelege de ce arbitrul nu a mers la margine pentru a vefica ce i s-a întâmplat în careu la faza în care Maguire l-a busculat. Faptul că fundașul de la Manchester United l-a împiedicat să joace mingea este evident, iar arbitrul a decis să meargă pe mână colegilor din camera VAR. Chelsea nu a primit penaltyul meritat pe Old Trafford și meciul s-a încheiat fără goluri.
"Așa am simțit pe teren! M-a luat de umeri și m-a strâns de gât. Arbitrii au acum posibilitatea să revadă faza. Durează 20 de secunde și de aceea există VAR. Nu consider că trebuie dat penalty la orice contact, dar acum este un caz în care arbitrul trebuia măcar să meargă la marginea terenului și să fie ajutat să ia decizia corectă" a spus Azpilicueta după meciul de la Manchester.

Rezumatul partidei Manchester United - Chelsea 0-0

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 3-a din Premier League
30/08/2021 LA 09:19

Chelsea nu a luat gol pentru a treia oară în ultimele 4 partide

Azpilicueta a făcut parte dintr-o defensivă care a plecat de pe teren fără gol primit. Spaniolul a fost alături de Thiago Silva, și Zouma în linia de 3 care i-au oprit pe Old Trafford pe Rashford, Cavani sau Bruno Fernandes. Pentru Chelsea este al treilea meci din ultimele 4 în care echipa lui Lampard nu ia gol. Ce au în comun aceste partide imaculate din punct de vedere al golurilor încasate? În poartă a fost senegalezul Mendy! Goalkeeperul adus de la Rennes are o medie excelentă de când a venit la Chelsea, Mendy a încasat un singur gol în 360 de minute de fotbal. Argentinianul lui Tottenham, Lamela l-a învins în partida din Cupa Ligii. În Premier League, senegalezul are 3 meciuri fără gol primit!
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Premier League
Premier League 2021/22: Chelsea | Echipa londoneză este o candidată serioasă la titlu în acest sezon
26/07/2021 LA 13:28