Bale a marcat două goluri în finala Champions League din 2018, deși a început meciul ca rezervă. Starul galez a fost introdus de Zidane în minutul 61, iar după numai 3 minute a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria competiției. Bale a înscris cu o execuție fantastică din foarfecă, de la mare distanță de poarta lui Karius.
Tot Bale a marcat și ultimul gol al meciului, cu o nouă execuție din afara careului. De această dată, galezul a trimis un șut la colțul scurt care, în mod normal, n-ar fi trebuit să-i pună probleme lui Karius. Totuși, portarul german a scăpat mingea în plasă, spre dezamăgirea uriașă a fanilor lui Liverpool.
Karius a greșit și la primul gol al partidei, din prima repriză, când a vrut să repună mingea repede, cu mâna, dar l-a nimerit pe Karim Benzema. Atacantul francez a fost atent și a întins piciorul, iar mingea s-a dus direct în plasă.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30
Într-un interviu oferit la începutul anului, Karius a explicat că a suferit o comoție, după un contact dur cu Sergio Ramos, în debutul partidei de la Kiev. Portarul german, împrumutat în prezent de Liverpool la Union Berlin, a spus că a avut probleme de concentrare din cauza acelei lovituri.

Bale a făcut o glumă pe seama lui Karius, eroul negativ din finala Champions League din 2018

Pe cât de grea a fost acea seară pentru Karius, pe atât de bună a fost pentru Bale. Starul galez, în prezent la Tottenham, și-a amintit de gafele lui Karius și a făcut o glumă la ultimul antrenament al trupei lui Mourinho.
În timpul antrenamentului, Son a intrat în poartă și a primit un șut de la un coechipier. Atacantul lui Spurs a scăpat inițial mingea, moment în care Bale a exclamant ironic "Karius!", spre amuzamentul tuturor.
Faza a devenit foarte repede virală în presa din Anglia.
Karius n-a mai fost folosit de Jurgen Klopp la Liverpool după acea seară de coșmar de la Kiev. Goalkeeper-ul german a fost împrumutat prima oară la Beșiktaș, iar în prezent se află la Union Berlin.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57