Jose Morurinho a fost dat afară luni din cauza formei extrem de slabe a celor de la Tottenham iar Ryan Mason a fost instalat ca interimar. Englezul de 29 de ani a debutat cu victorie pe banca lui Spurs, un rezultat care a dus echipa la doar două puncte de Top 4.
Spurs a fost condusă după ce Danny Ings a deschis scorul în prima repriză, însă Gareth Bale a egalat printr-un șut superb în a doua parte. În finalul partidei, după ce Sergio Reguilon a fost faultat în careu, Son a transformat penalty-ul care a adus cele trei puncte.
Bale și Mourinho au avut o relație extrem de tensionată în perioada în care portughezul a pregătit Tottenham astfel că galezul cu siguranță că nu îl regretă prea mult pe Jose.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 16 ORE

Gareth Bale nu l-a uitat pe Mourinho

Iar atunci când a fost întrebat despre ce ar trebui să îmbunătățească Tottenham, Bale a părut să facă referire la tactica ultradefensivă folosită de Jose Mourinho.
”Poate ar trebui să atacăm mai mult, să controlăm meciul. Vrem să atacăm, suntem o echipă cu jucători mari și trebuie să stăm mai avansați pe teren, cred că am făcut asta azi”, a declarat Bale.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 19 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24