Jose Morurinho a fost dat afară luni din cauza formei extrem de slabe a celor de la Tottenham iar Ryan Mason a fost instalat ca interimar. Englezul de 29 de ani a debutat cu victorie pe banca lui Spurs, un rezultat care a dus echipa la doar două puncte de Top 4.
Spurs a fost condusă după ce Danny Ings a deschis scorul în prima repriză, însă Gareth Bale a egalat printr-un șut superb în a doua parte. În finalul partidei, după ce Sergio Reguilon a fost faultat în careu, Son a transformat penalty-ul care a adus cele trei puncte.
Bale și Mourinho au avut o relație extrem de tensionată în perioada în care portughezul a pregătit Tottenham astfel că galezul cu siguranță că nu îl regretă prea mult pe Jose.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 6 ORE

Gareth Bale nu l-a uitat pe Mourinho

Iar atunci când a fost întrebat despre ce ar trebui să îmbunătățească Tottenham, Bale a părut să facă referire la tactica ultradefensivă folosită de Jose Mourinho.
”Poate ar trebui să atacăm mai mult, să controlăm meciul. Vrem să atacăm, suntem o echipă cu jucători mari și trebuie să stăm mai avansați pe teren, cred că am făcut asta azi”, a declarat Bale.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20