Fost jucător la Spurs, Gareth Bale (30 ani) consideră că Mourinho va reuși o treabă excelentă pe banca finalistei din sezonul anterior de Champions League. Atacantul Realului laudă calitatea lui Jose, carea a câștigat de două ori cel mai râvnit trofeu din Europa.
"Nu cred că există un parteneriat mai bun decât cel dintre Mourinho și Tottenham, la ora actuală. Aducerea lui Jose pe bancă reprezintă o realizare extraordinară pentru club. El este un adevărat câștigător. Tottenham vrea să obțină trofee, iar Mourinho pare omul potrivit pentru acest lucru.", a spus Bale pentru BT Sport.
Bale s-a aflat în centrul unui scandal cu suporterii lui Real Madrid, după ce galezul a sărbătorit calificarea naționalei sale la EURO 2020 cu un banner pe care scria "Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine.", referindu-se la prioritățile sale în carieră.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2730006.jpg
Fotbalistul de 30 de ani a avut o primire rece din partea propriilor suporteri la ultimele două meciuri jucate de Real pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Sociedad și PSG. Zidane, antrenorul madrilenilor, a insistat că Bale are nevoie de sprijin și că nu se pune problema unei excluderi a atacantului din planurile sale.
Bale a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2013, după ce oficialii Realului le-au plătit 101 milioane de euro celor de la Tottenham. De atunci, galezul a evoluat în 241 meciuri pentru clubul spaniol și a însris 104 goluri. 15 trofee a cucerit Bale în perioada petrecută la Real, printre care se numără și 4 Champions League.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 13 ORE
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23