Fost jucător la Spurs, Gareth Bale (30 ani) consideră că Mourinho va reuși o treabă excelentă pe banca finalistei din sezonul anterior de Champions League. Atacantul Realului laudă calitatea lui Jose, carea a câștigat de două ori cel mai râvnit trofeu din Europa.
"Nu cred că există un parteneriat mai bun decât cel dintre Mourinho și Tottenham, la ora actuală. Aducerea lui Jose pe bancă reprezintă o realizare extraordinară pentru club. El este un adevărat câștigător. Tottenham vrea să obțină trofee, iar Mourinho pare omul potrivit pentru acest lucru.", a spus Bale pentru BT Sport.
Bale s-a aflat în centrul unui scandal cu suporterii lui Real Madrid, după ce galezul a sărbătorit calificarea naționalei sale la EURO 2020 cu un banner pe care scria "Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine.", referindu-se la prioritățile sale în carieră.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2730006.jpg
Fotbalistul de 30 de ani a avut o primire rece din partea propriilor suporteri la ultimele două meciuri jucate de Real pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Sociedad și PSG. Zidane, antrenorul madrilenilor, a insistat că Bale are nevoie de sprijin și că nu se pune problema unei excluderi a atacantului din planurile sale.
Bale a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2013, după ce oficialii Realului le-au plătit 101 milioane de euro celor de la Tottenham. De atunci, galezul a evoluat în 241 meciuri pentru clubul spaniol și a însris 104 goluri. 15 trofee a cucerit Bale în perioada petrecută la Real, printre care se numără și 4 Champions League.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36