Cunoscuți pentru derapajele lor, ultrașii Veronei au apelat la un banner care a fost preluat de media din întreaga lume, înainte de duelul cu Napoli.
Pe o bucată de pânză, suporterii dintr-o facțiune dură a galeriei gazdelor au pictat steagurile Rusiei și Ucrainei, țări aflate în conflict armat și au pus coordonatele geografice ale orașului Napoli. Ideea e că o bombă ar trebui să vizeze orașul din sudul Italiei, o găselniță abominabilă a fanilor.
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
IERI LA 11:31
Deja poliția a intrat pe fir, în tentativa de a-i identifica și a-i pedepsi pe ultrașii care au considerat probabil că fac o glumă reușită.
"Semnificația ar fi, așadar, de a viza capitala regiunii Campania. Mesajul a fost afișat aseară în fața stadionului din Verona, într-una dintre parcările puse la dispoziția oaspeților. Incidentul este în curs de investigare", au explicat cei de la TuttoSport.

Napoli, victorie importantă la Verona

Pe teren, Napoli s-a impus, dar nu fără emoții, deși a deschis scorul repede, prin Osimhen. Același atacant a dublat avantajul formației lui Spalletti, dar gazdele au replicat prin Faraoni.
Eliminarea lui Ceccherini a turnat plumb în ghetele Veronei, care a trebuit în cele din urmă să se recunoască învinsă, scor 1-2.
Succesul lui Napoli o menține pe trupa de lângă Vezuviu pe 2, la 3 puncte distanță de liderul Milan, dar Inter îi face marcaj strâns (nerazzurrii au două puncte în minus, dar și două partide mai puțin disputate). De partea cealaltă, Verona e pe un liniștit loc 9, fără vreun obiectiv în acest final de sezon.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12