O țintă mai veche a directorului sportiv al formației de pe Camp Nou, Eric Abidal, Richarlison a primit probabil oferta vieții.
Conform Sky Sports, pe ultima sută de metri a ferestrei de mercato (care se încheie vineri), Barcelona a făcut o ofertă oficială pentru Everton în valoare de 100 de milioane de euro pentru fotbalistul brazilian.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
După ce s-au consultat și cu tehnicianul Carlo Ancelotti, oficialii de pe Goodison Park au decis să refuze oferta, declarându-l pe sud-american netransferabil. Se pare că una dintre condițiile puse de reputatul tehnician italian la venirea la Everton a fost să aibă garanția că cei mai buni jucători ai echipei nu vor fi vânduți, pentru ca anul viitor să construiască o echipă capabilă să se lupte pentru un loc de Champions League.
Cum Richarlison e văzut de fostul antrenor al lui Napoli cel mai bun jucător al lui Everton, decizia din punctul lui de vedere a fost simplă. Nu același lucru se poate spune, însă, despre oficialii clubului, care vedeau în această mutare o oportunitate financiară excelentă. Mai ales că Richarlison nu e un fotbalist care să fi impresionat în mod deosebit cu cifrele sale: a jucat 65 de meciuri pentru "caramele", reușind 24 de goluri și 6 assisturi.
Richarlison a fost adus în iulie 2018 de Everton, de la Watford, gruparea din Liverpool plătind pentru transferul său aproximativ 45 de milioane de euro.
Cum și varianta Rodrigo (Valencia) a căzut pentru Barcelona, catalanii mai au la dispoziție doar două zile pentru a găsi un înlocuitor pentru Luis Suarez, care va absenta tot restul sezonului după operația suferită.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20