Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona și Manchester City se luptă pentru semnătura celui mai talentat puști de la Inter

Ion Alexandru

Publicat 19/01/2020 la 17:14 GMT+2

Alessandro Bastoni îl ține pe bancă pe Diego Godin și acest lucru nu poate să nu fie remarcat. Inter are deja oferte importante pentru jucătorul de 20 de ani. Cotidianul catalan Mundo Deportivo scrie că Barcelona și Manchester City îl vor pe Bastoni.

Alessandro Bastoni festeggia la vittoria contro il Genoa

Credit imagine: Getty Images

La doar 17 ani, Alessandro Bastoni debuta la Atalanta, iar cariera sa este într-o ascensiune continuă. Inter l-a luat pe Bastoni în 2017 după o investiție foarte serioasă de 31 de milioane de euro, dar l-a trimis înapoi la Bergamo. A fost nevoie de un an pentru ca Inter să-i prelungească înțelegerea până în 2023, deși nu apucase să joace nici măcar un minut echipa milaneză. La Atalanta și apoi la Parma, Bastoni a arătat că are valoare să se întoarcă la Inter.
Alessandro Bastoni
Fundașul de 20 de ani a revenit în acest sezon, iar sub conducerea lui Antonio Conte a început să strălucească. Barcelona caută un fundaș tânăr și bun, iar catalanii speră să fie mai convingători decât Guardiola.

Barcelona vs. Guardiola

Gazzetta dello Sport scrie că Manchester City are cea mai bună ofertă, dar chinezii de la Inter nici nu se gândesc să vândă un fundaș care a impresionat în acest sezon.
Bastoni este om de bază la naționala de tineret a Italiei, iar Gigi Di Biagio l-a luat la Europeanul U21 de ani de anul trecut.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo