David Luiz și Dani Ceballos au fost implicați într-un conflict serios la antrenamente. Mai mulți jucători de la Arsenal au plecat la echipele naționale săptămâna trecută, dar David Luiz și Ceballos au fost printre cei care au rămas la Londra și au continuat antrenamentele cu clubul.
Cei doi au participat la un meci la antrenamente vinerea trecută și au ajuns să se ia la bătaie, relatează David Ornstein de la The Athletic.

Conflictul dintre David Luiz și Dani Ceballos

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 8 ORE
”David Luiz a fost foarte nervos din cauza unei intrări a lui Ceballos și l-a lovit imediat în față, ceea ce l-a făcut să sângereze pe spaniol”, povestește Ornstein.
”Luiz l-ar fi lovit chiar în nas și l-a trimis direct la pământ pe Ceballos. Când s-a ridicat să-l confrunte pe Luiz, mai mulți coechipieri și membri ai staff-ului au intervenit pentru a liniști spiritele”, adăugă Ornstein.
Ambii jucători au fost trimiși acasă ca urmare a conflictului și au avut liber sâmbătă, duminică și luni. Ornstein susține că Arteta i-a certat serios pe ambii în fața tuturor iar cei doi și-au cerut scuze reciproc ulterior. Incidentul a fost acum dat uitării, informeaază jurnalistul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53