Grealish are parte de cel mai bun sezon al carierei, marcând cinci goluri și reușind cinci assisturi până acum. Eforturile sale sunt decisive pentru a păstra Aston Villa în Premier League iar în acest moment Grealish pare asigurat de un loc în lotul naționalei Angliei pentru Euro 2020 vara viitoare.
Jucătorul de 25 de ani a fost mereu pe radarul marilor cluburi, însă în cele din urmă a rămas la Villa și a semnat un contract pe termen lung cu clubul care l-a format, în septembrie 2020. Grealish are un salariu de 140.000 de lire pe săptămână, fiind cel mai bine plătit jucător de la Villa.

Grealish, pe lista lui United și City

Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 8 ORE
Însă acest lucru nu a schimbat intențiile celor două mari cluburi din Manchester, ambele fiind interesate să ”testeze apele” în ianuarie privind un posibil transfer al englezului.
United părea să fie una dintre favoritele pentru a-l aduce pe Grealish în vară dar în cele din urmă pe Old Trafford a sosit olandezul Donny van de Beeek pentru 40 de milioane de lire.
Un alt club interesat de Grealish este Liverpool, conform Daily Mirror, care precizează că echipa lui Klopp îl monitorizează constant, mai ales după meciul excelent făcut în victoria lui Aston VIila cu 7-2 în fața cormoranilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 20 ORE
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 21 ORE