Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen nu renunță la Leroy Sane! Ce jucător vor să trimită bavarezii pe Etihad la schimb

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/05/2020 la 18:58 GMT+3

Bayern Munchen este dispusă să îl trimită la Manchester City pe Lucas Hernandez la schimb cu Leroy Sane, informează Manchester Evening News.

Leroy Sané este dorit în continuare de Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen este pregătită să îl ofere pe fundașul Lucas Hernandez celor de la Manchester City ca parte a unui schimb pentru a-l aduce în Bavaria pe Leroy Sane. Bayern este de mult interesată de Sane iar vara trecută bavarezii au fost nevoiți să nege în public că l-ar fi abordat direct pe Sane după ce Manchester City s-a arătat nemulțumită de situație. Antrenorul de la acea vreme, Nico Kovac, a declarat anterior că este încrezător că Sane va ajunge la Bayern.
City a refuzat să reducă prețul cerut pentru Sane iar când acesta a suferit o accidentare serioasă la ligamentele genunchiului în SuperCupa cu Liverpool, bavarezii au renunțat la transferul său și i-au adus pe Philippe Coutinho și Ivan Perisic.
Cei doi nu au avut un mare succes iar oficialii lui Bayern au început să discute din nou despre Sane în presă pentru că vor să-li înlocuiască pe legendarii Frank Ribery și Arjen Robben.

Lucas Hernandez la schimb cu Leroy Sane

Poziția celor de la City rămâne neschimbată față de vara trecută: englezii ar dori ca Sane să rămână și i-au oferit deja un nou contract. Dacă totuși el va dori să plece - iar șansele sunt mari pentru actualul acord expriă peste un an - City nu dorește să fie forțată să vândă jucătorul la un preț mai mic pentru a evita să-l piardă gratis apoi.
Drept urmare, cei de la Manchester Evening News informează că ultima variantă ar fi un schimb cu Lucas Hernandez, fundașul campion mondial cu naționala Franței în 2018.
Și francezul a avut parte de momente dificile din cauza accidentărilor din acest sezon, el fiind limitat la doar 16 apariții după ce a fost cumpărat pentru peste 70 de milioane de euro de la Atletico Madrid în vara lui 2019. Totuși, repoziționarea lui Alphonso Davies înseamnă că Hernandez nu pare să redevină titular prea curând astfel că francezul ar putea fi deschis la ideea de a merge pe Etihad.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo