Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ben White, ca și transferat la Liverpool. Anunțul făcut de englezi

Cristian Mihală

Publicat 26/02/2020 la 13:52 GMT+2

Jurgen Klopp are în plan să îl aducă pe Timo Werner, pentru a întări ofensiva lui Liverpool, însă își dorește și achiziționarea unui fundaș central, în condițiile în care Lovren va pleca aproape sigur. Ben White este jucătorul ales de tehnicianul german al "cormoranilor".

Ben White and Alexandre Lacazette

Credit imagine: Getty Images

Deși în vară s-a discutat mult despre transferul lui Lovren la Roma, în cele din urmă croatul a rămas pe Anfield. El a evoluat foarte puțin în această stagiune, fiind abia a patra opțiune pentru tehnician, după Van Dijk, Gomez și Matip. În consecință, apărătorul central care în 2018 juca finala Campionatului Mondial nu va mai rămâne la Liverpool, dorind să își găsească o formație unde să joace.
Klopp a înțeles acest lucru și vrea să aducă pe Anfield un fotbalist tânăr, care să își asume statutul că va evolua rar, dar care să aibă oportunitatea să crească în filosofia lui Liverpool. Și, potrivit Anfield Watch, alesul e Ben White, jucător care în această stagiune joacă pentru Leeds, formație care luptă pentru promovarea în Premier League.
În vârstă de 22 de ani, Ben White aparține de Brighton, dar a fost împrumutat la echipa lui Bielsa, unde și-a asigurat postul de titular.
Klopp e extrem de impresionat de progresul apărătorului, iar sursa citată notează că Andy O'Brien, fost jucător la Leeds și actual scouter pentru "cormorani", l-a urmărit meci de meci în ultima perioadă.
2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ben White, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de. El e un jucător polivalent, putând să asigure la nevoie și flancul drept al defensivei.
De notat că, din sezonul viitor, sunt șanse mari ca defensiva lui Liverpool să fie întărită și de revenirea lui Nathaniel Phillips. Fundașul a fost împrumutat în ultimii doi ani la Stuttgart, iar Klopp îl vrea în acest moment înapoi. Totuși, acesta nu a impresionat cu nimic la șvabi, nereușind să fie titular, astfel că e greu de crezut că poate fi, pe termen mediu, o soluție pentru viitoarea campioană a Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo