Deși în vară s-a discutat mult despre transferul lui Lovren la Roma, în cele din urmă croatul a rămas pe Anfield. El a evoluat foarte puțin în această stagiune, fiind abia a patra opțiune pentru tehnician, după Van Dijk, Gomez și Matip. În consecință, apărătorul central care în 2018 juca finala Campionatului Mondial nu va mai rămâne la Liverpool, dorind să își găsească o formație unde să joace.
Klopp a înțeles acest lucru și vrea să aducă pe Anfield un fotbalist tânăr, care să își asume statutul că va evolua rar, dar care să aibă oportunitatea să crească în filosofia lui Liverpool. Și, potrivit Anfield Watch, alesul e Ben White, jucător care în această stagiune joacă pentru Leeds, formație care luptă pentru promovarea în Premier League.
În vârstă de 22 de ani, Ben White aparține de Brighton, dar a fost împrumutat la echipa lui Bielsa, unde și-a asigurat postul de titular.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
ACUM O ORĂ
Klopp e extrem de impresionat de progresul apărătorului, iar sursa citată notează că Andy O'Brien, fost jucător la Leeds și actual scouter pentru "cormorani", l-a urmărit meci de meci în ultima perioadă.
2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ben White, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de. El e un jucător polivalent, putând să asigure la nevoie și flancul drept al defensivei.
De notat că, din sezonul viitor, sunt șanse mari ca defensiva lui Liverpool să fie întărită și de revenirea lui Nathaniel Phillips. Fundașul a fost împrumutat în ultimii doi ani la Stuttgart, iar Klopp îl vrea în acest moment înapoi. Totuși, acesta nu a impresionat cu nimic la șvabi, nereușind să fie titular, astfel că e greu de crezut că poate fi, pe termen mediu, o soluție pentru viitoarea campioană a Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 2 ORE