Fundașul central face acum parte din lotul Angliei pentru Euro 2020, după ce selecționerul Gareth Southgate a confirmat luni că White îl va înlocui pe Trent Alexander-Arnold. Convocarea sa vine după un sezon excelent în Premier League, care a atras interesul lui Arsenal, Liverpool și Manchester United.
Brighton plănuiește să îl păstreze pe White și sezonul viitor, având în vedere importanța sa pentru echipă. Cota uriașă pusă de club asupra sa va pune în dificultate cluburile interesate, însă dacă va veni o ofertă de 50 de milioane de lire, va fi una greu de refuzat de Brighton.

Brighton, fără presiunea de a-l vinde pe White

Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM 11 ORE
Într-un interviu recent, președintele executiv al celor de la Brighton, Paul Barber, a recunoscut: ”Știm că unii dintre cei mai buni jucători ai noștri nu vor fi cu noi pentru totdeauna. Dacă va veni oferta potrivită și ei vor să plece, atunci pot pleca”.
Brighton a respins o ofertă de 25 de milioane de lire de la Leeds sezonul trecut iar forma excelentă din acest sezon dar și convocarea sa la națională i-au ridicat semnificativ valoarea.
White, în vârstă de 23 de ani, mai are trei ani de contract cu Brighton astfel că echipa din sudul Angliei nu este sub nicio presiune să vândă în această vară.
Premier League
Probleme mari pentru Tuchel. Lukaku și Werner s-au rupt și Chelsea nu are vreun atacant în lot
ACUM 13 ORE
Premier League
Mourinho, ofertă uriașă de ultimă oră pentru a pleca de la Roma. Anunțul făcut de "Special"
ACUM 13 ORE