Fundașul central face acum parte din lotul Angliei pentru Euro 2020, după ce selecționerul Gareth Southgate a confirmat luni că White îl va înlocui pe Trent Alexander-Arnold. Convocarea sa vine după un sezon excelent în Premier League, care a atras interesul lui Arsenal, Liverpool și Manchester United.
Brighton plănuiește să îl păstreze pe White și sezonul viitor, având în vedere importanța sa pentru echipă. Cota uriașă pusă de club asupra sa va pune în dificultate cluburile interesate, însă dacă va veni o ofertă de 50 de milioane de lire, va fi una greu de refuzat de Brighton.

Brighton, fără presiunea de a-l vinde pe White

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Într-un interviu recent, președintele executiv al celor de la Brighton, Paul Barber, a recunoscut: ”Știm că unii dintre cei mai buni jucători ai noștri nu vor fi cu noi pentru totdeauna. Dacă va veni oferta potrivită și ei vor să plece, atunci pot pleca”.
Brighton a respins o ofertă de 25 de milioane de lire de la Leeds sezonul trecut iar forma excelentă din acest sezon dar și convocarea sa la națională i-au ridicat semnificativ valoarea.
White, în vârstă de 23 de ani, mai are trei ani de contract cu Brighton astfel că echipa din sudul Angliei nu este sub nicio presiune să vândă în această vară.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52