Manchester City ar trebui să joace cu Burnley în Premier League pe Etihad Stadium sâmbătă, însă meciul din campionat cu Arsenal și cel din Champions League cu Real Madrid au fost amânate din cauza îngrijorărilor privind coronavirusul.
”Clubul este la curent cu faptul că un membru de familie al unui jucător de la prima echipă se află în spital cu simptome ale unei probleme respiratorii”, se arată într-un comunicat al lui City.
”El a fost testat la spital pentru mai multe boli, printre care și COVID-19. Până se vor afla rezultatele, jucătorul se va afla în autoizolare ca măsură de precauție”, este precizat.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 10 ORE
În Premier League, Mikel Arteta (antrenorul lui Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (Chelsea) au fost depistați pozitiv pentru coronavirus iar loturile celor două echipe se află în autoizolare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Van der Vaart îl distruge pe Messi: "Ție nu îți e rușine!?". Cadrul incredibil surprins în City-PSG
IERI LA 09:26
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
IERI LA 09:03