Manchester City ar trebui să joace cu Burnley în Premier League pe Etihad Stadium sâmbătă, însă meciul din campionat cu Arsenal și cel din Champions League cu Real Madrid au fost amânate din cauza îngrijorărilor privind coronavirusul.
”Clubul este la curent cu faptul că un membru de familie al unui jucător de la prima echipă se află în spital cu simptome ale unei probleme respiratorii”, se arată într-un comunicat al lui City.
”El a fost testat la spital pentru mai multe boli, printre care și COVID-19. Până se vor afla rezultatele, jucătorul se va afla în autoizolare ca măsură de precauție”, este precizat.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
În Premier League, Mikel Arteta (antrenorul lui Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (Chelsea) au fost depistați pozitiv pentru coronavirus iar loturile celor două echipe se află în autoizolare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33