La două zile după ce Manchester City a fost exclusă din Champions League pentru două sezoane (2020-2021 și 2021-2022), Bernardo Silva a vorbit despre dorința sa de a îmbrăca din nou tricoul Benficăi. Totuși, declarațiile mijlocașului de bandă nu trebuie interpretate într-o dorință clară de a părăsi Etihad pentru a merge la clubul său de suflet.
Bernardo Silva are doar 25 de ani și mai are multe de spus la cel mai înalt nivel, înainte de a-și ajuta echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Portughezul a fost crescut la Academia Benficăi, dar pentru echipa mare a apucat să bifeze un singur meci oficial.
În 2014, a fost transferat de Monaco, unde a avut evoluții fantastice, motiv pentru care City a plătit pentru el nu mai puțin de 50 de milioane de euro, în 2017. A devenit unul dintre favoriții lui Guardiola, chiar dacă nu are un statut de titular în formația de pe Etihad.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 6 ORE
"Trăiesc cu sentimentul că am plecat prea devreme de la Benfica. Vreau să mă întorc acolo. Dacă Benfica mă vrea înapoi, mă voi întoarce", a spus Bernardo Silva pentru Record.
Bernardo Silva are contract cu City până în 2025, iar cota sa de piață actuală este de 100 de milioane de euro (conform transfermarkt.de).
7 goluri și 7 assisturi are lusitanul pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58