Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bernardo Silva: "Dacă mă vor înapoi, mă voi întoarce!". Dezvăluirea jucătorului, în presa portugheză

Cristian Mihală

Actualizat 16/02/2020 la 16:25 GMT+2

Bernardo Silva a anunțat în presa din Portugalia că vrea să se întoarcă la Benfica. Mijlocașul lusitan nu a vorbit despre un moment al revenirii sale pe Da Luz, dar e greu de crezut că în acest moment clubul portughez și-l poate permite, având în vedere ce cotă de piață a ajuns să aibă internaționalul lui City.

Josep Guardiola et Bernardo Silva

Credit imagine: Getty Images

La două zile după ce Manchester City a fost exclusă din Champions League pentru două sezoane (2020-2021 și 2021-2022), Bernardo Silva a vorbit despre dorința sa de a îmbrăca din nou tricoul Benficăi. Totuși, declarațiile mijlocașului de bandă nu trebuie interpretate într-o dorință clară de a părăsi Etihad pentru a merge la clubul său de suflet.
Bernardo Silva are doar 25 de ani și mai are multe de spus la cel mai înalt nivel, înainte de a-și ajuta echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Portughezul a fost crescut la Academia Benficăi, dar pentru echipa mare a apucat să bifeze un singur meci oficial.
În 2014, a fost transferat de Monaco, unde a avut evoluții fantastice, motiv pentru care City a plătit pentru el nu mai puțin de 50 de milioane de euro, în 2017. A devenit unul dintre favoriții lui Guardiola, chiar dacă nu are un statut de titular în formația de pe Etihad.
"Trăiesc cu sentimentul că am plecat prea devreme de la Benfica. Vreau să mă întorc acolo. Dacă Benfica mă vrea înapoi, mă voi întoarce", a spus Bernardo Silva pentru Record.
Bernardo Silva are contract cu City până în 2025, iar cota sa de piață actuală este de 100 de milioane de euro (conform transfermarkt.de).
7 goluri și 7 assisturi are lusitanul pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo