Formația lui Guardiola a oferit supriza sferturilor de finală din Champions League, fiind învinsă de Lyon, scor 3-1. Francezii au terminat pe 7 ultimul sezon din Ligue 1 și nu mai jucaseră vreun meci oficial până la returul optimilor cu Juventus din primăvară, astfel că totul părea să indice o victorie facilă a lui City, care abia terminase stagiunea de Premier League.
Azi, la rece, după ce dezamăgirea provocată de eliminarea din Ligă s-a mai estompat, Bernardo Silva a postat un mesaj pe tweeter prin care și-a exprimat convingerea că sezonul viitor va fi unul mult mai bun pentru trupa de pe Etihad.
"Stagiunea 2019-2020 s-a încheiat pentru noi într-o manieră extrem de dezamăgitoare. Tuturor fanilor le transmit că suntem extrem de supărați că nu am reușit să ne ridicăm la pretențiile lor și le promit un lucru: pentru sezonul 2020-2021, ne vom lupta cu mai multă dăruire pentru a vă oferi victoriile la care țineți atât de mult", a scris portughezul pe tweeter.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18

Reacțiile fanilor lui Liverpool l-au enervat pe Bernardo Silva

Postarea sa a dus la o situație pe care fostul jucător al lui Monaco nu o anticipa. Foarte mulți fani ai lui Liverpool au ținut să îi trimită mesaje ironice, în contextul în care City, deși a investit mult mai mult decât formația lui Klopp, nu reușește, de când Guardiola a preluat echipa, în 2016, să treacă de sferturile celei mai importante competiții inter-cluburi din lume.
Mesajele suporterilor "cormorani" au fost pe placul lui Bernardo Silva, care a ținut să le răspundă, într-o nouă postare.
"Și pentru toți fanii lui Liverpool care nu au altceva de făcut decât să intre pe contul unui jucător de la City îmi pare de asemenea rău, dar din motive diferite... Patetic...mergeți și celebrați trofeele voastre sau încercați să vă găsiți pe cineva, beți o pere cu un prieten, citiți o carte...sunt atât de multe opțiuni", a scris Bernardo Silva.
Sezonul în Premier League va începe pe 12 septembrie, în direct la Eurosport, iar bătălia se anunță palpitantă. După un sezon în care Liverpool a defilat, City promite revanșa, dar și United și Chelsea se anunță două formații care se pot amesteca în lupta la vârf.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22