”Campionatul a fost o mare dezamăgire să fim atât de departe de Liverpool iar acum trebuie să ne luptăm pentru locul doi”, a declarat Silva pentru Sky Sports.
”Ne doare această situație pentru că atunci când începi un sezon, vrei mereu să câștigi Premier League, este principala competiție și este cea mai importantă pentru fani. Așa că este foarte dezamăgitor, nimeni nu se aștepta ca noi să fim atât de departe de Liverpool în ianuarie și februarie așa că trebuie să învățăm din asta. Trebuie să înțelegem ce a eșuat și cum putem rezolva situația”, a adăugat el.
”Dar dacă ne uităm la accidentările pe care le-am avut, deciziile VAR care n-au mers în favoarea noastră, nu mă plâng, dar în fotbal cateodată lucrurile merg în favoarea ta și câteodată nu. Reușim să creăm 30 de ocazii pe meci și înscriem unul sau două goluri. Adversarii au două ocazii și înscriu un gol sau două”, a completat Silva.
Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 16 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06