Bernardo Silva

Credit imagine: Eurosport

Starul lui Manchester City nu se aștepta la multitudinea de reacții furioase din partea internauților în momentul în care a făcut gluma. Chiar dacă au existat o mulțime de comentarii negative, punctul culminant a fost atins în momentul în care Federația Engleză de Fotbal a luat atitudine și l-a acuzat în mod oficial pe mijlocașul portughez pentru rasism.

Mendy și Guardiola, de partea lui Bernardo Silva

Premier League
Un star al lui Man City a refuzat categoric să plece la Tottenham ca parte a ofertei pentru Kane
20/08/2021 LA 08:42
Benjamin Mendy nu s-a simțit jingit de colegul lui de echipă și i-a răspuns lui Silva: "Ai 1-0, dar o să vezi!". Portughezul din linia mediană a lui City le-a replicat și el celor care l-au acuzat pe rețelele de socializare pentru rasism: "Nici măcar nu mai poţi glumi cu un prieten", a scris Bernardo Silva pe aceeași rețea de socializare.
Chiar dacă mijlocașul de 25 de ani a trimis o scrisoare la Federație în care își exprima regretul pentru gestul lui menționând că nu a intenționat nicio clipă să jignească, el riscă o suspendare de șase etape. De altfel, Silva a fost susținut în mediul public și de antrenorul lui, Pep Guardiola."Ar trebui să se concentreze pe alte probleme, pentru că habar nu au despre ce persoană vorbesc. Bernardo este unul dintre cei mai plăcuţi oameni pe care i-am întâlnit în viaţa mea. Vorbeşte patru sau cinci limbi şi asta demonstrează cel mai bine cât de deschis este. Mendy este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, este ca un frate pentru el. Poza nu are legătură cu culoarea pielii. A luat o poză cu el de când era copil şi a comparat-o cu acel desen, care era destul de asemănător", a explicat tehnicianul spaniol.
Federația Engleză de Fotbal nu este dispusă să se oprească aici cu investigația. De altfel, FA a intrat în posesia unei înregistrări video în care Bernardo Silva îl întreabă pe Benjamin Mendy, îmbrăcat fiind în negru, de ce umblă dezbrăcat. Silva și-a sters la scurt timp tweet-ul în care glumea pe seama colegului lui de la Manchester City.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49