La o zi după ce a cucerit titlul în Bundesliga, Bayern a făcut și o primă ofertă pentru un jucător care să întărească echipa în perspectiva stagiunilor viitoare. Clubul bavarez îl urmărește pe Sane din perioada de mercato de sezonul trecut, însă accidentarea germanului în Supercupa cu Liverpool a făcut ca bavarezii să dea înapoi, deși în acel moment negocierile erau avansate. Sane nu a mai jucat de când și-a rupt ligamentul, dar jucătorul de 24 de ani s-a întors la antrenamente și dorește să revină pe teren de azi, când sezonul va fi reluat în Premier League.
Bayern l-a oferit inițial la schimb pe Lucas Hernandez, dar City a refuzat, astfel că nemții au venit cu o ofertă pe bani, dar de doar 40 de milioane de euro. Acest preț are legătură cu accidentarea jucătorului de bandă, cu criza generată de pandemie, dar mai ales cu faptul că lui Sane îi expiră contractul cu City în iunie 2021. Ca atare, din iarnă Bayern ar putea să semneze cu el gratis.
Bayern speră să îl aducă pe Allianz Arena pe Sane încă de acum, dar pentru o sumă mult mai mică decât cea de 95 de milioane de euro pe care bavarezii ar fi plătit-o vara trecută.
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
30/09/2022 LA 20:18

Sane s-a înțeles cu Bayern asupra contractului

Conform Bild, campioana din Bundesliga a ajuns deja la un acord cu Leroy Sane, privind un contract valabil pe cinci ani. Acum trebuie doar să se înțeleagă cu Manchester City privind prețul mijlocașului. Astfel, negocierile au început iar prima ofertă a bavarezilor este de 40 de milioane de euro, cu 14 milioane mai puțin față de cât a plătit City pentru Sane în 2016 când l-a cumpărat de la Schalke.
Bayern încearcă să o "strângă cu ușa" pe City, existând pericolul ca, dacă nu îl cedează acum, sub pretențiile avute, să îl piardă gratuit anul viitor. E de așteptat ca formația lui Guardiola să aibă dispoziția să negocieze, dar speră să obțină o sumă cu 5-10 milioane mai mare decât cea oferită de bavarezi.
Pentru mine, el încă nu este un jucător de top. Nu cred că acest preț este justificat | Jupp Heynckes
Leroy Sane va avea ocazia să revină într-un meci al lui City în această seară, odată cu reluarea Premier League, în direct pe Eurosport 1. Cetățenii primesc vizita lui Arsenal, într-o partidă care va începe la 22:15.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
Bayern, doar o remiză cu Monchengladbach! Cu cine împart bavarezii prima poziție în Bundesliga
27/08/2022 LA 18:28
La Liga
Unul dintre titularii lui Bayern, oferit în această vară la Real Madrid! Reacția "galacticilor"
15/07/2022 LA 05:53