Cu 73 de puncte din 75 posibile, "cormoranii" sunt lideri detaşaţi în Premier League, cu un avans de 22 de puncte faţă de a doua clasată, Manchester City. Ca atare, titlul e doar o formalitate, trupa lui Klopp având şansa să devină campioni matematic în următoarele etape. Dacă vor câştiga următoarele şase meciuri, Salah&Co vor cuceri titlul, chiar dacă următoarele clasate nu se încurcă.
În acest context, doar o minune ar putea să prelungească seria de 30 de ani fără campionat cucerit. Chiar dacă titlul este doar o chestiune de timp, oficialii de pe Anfield au primit prime importante pentru acest obiectiv. Sportsmail a descoperit că fotbaliştii vor împărţi un bonus de 5 milioane de euro.
Fiecare jucător care a bifat măcar un minut în acest sezon de Premier League va primi o parte din sumă, stafful tehnic urmând a stabili cât merită fiecare, în funcţie de minutele jucate. Cei mai utilizaţi fotbalişti au fost Robertson şi Van Dijk, care au evoluat în toate partidele. Centrul de control olandez nu doar că a fost titular în fiecare etapă, dar a bifat toate minutele, astfel că va primi cea mai mare sumă - peste 200.000 de euro.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 16 ORE
Jurgen Klopp va primi, însă, cel mai mare bonus, dincolo de cei 5 milioane de euro promişi jucătorilor. Tehnicianul german are un salariu de 17,5 milioane de euro, însă are în contract prime speciale, pentru cucerirea celor mai importante trofee, titlul şi Champions League. Sursa citată nu scrie exact cât va câştiga neamţul, însă bonusul va fi de ordinul milioanelor de euro.
În etapa 26 din Premier League, Liverpool se va deplasa la codaşa Norwich, într-o partidă ce va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48