Potrivit informațiilor jurnaliștilor de la The Athletic, Thiago Alcantara reprezintă un done deal pentru Jurgen Klopp. Germanul îl vede piesa lipsă dintr-un mecansim aproape perfect, iar ibericul s-a declarat încântat de perspectiva de a semna cu noua campioană a Angliei. Ca atare, negoeicerile sunt extrem de avansate, iar transferul spaniolului urmează a fi anunțat în curând în mod oficial.
Iată că până la urmă, Thiago va semna cu Liverpool, după ce cluburile s-au înţeles asupra sumei de transfer. Campioana Angliei va plăti 30 de milioane de euro pentru a-l avea pe mijlocaş pe Anfield, exact preţul cerut de baravezi pentru a fi de acord cu despărţirea de Thiago. Mijlocaşul a anunţat că vrea să plece din Bundesliga, chiar dacă a câştigat o triplă istorică alături de bavarezi.
Liga
Xavi schimbă Barcelona din temelii! Ce star vrea să "repatrieze", după revenirea lui Dani Alves
13/11/2021 LA 13:36

Thiago Alcantara ajunge în Premier League

Informaţia potrivit căreia Thiago Alcantara va ajunge pe Anfield a fost confirmată şi de jurnalistul german Christian Falk, un apropiat al lui Bayern Munchen. Thiago ajunge la Liverpool din postura de câștigător al UEFA Champions League.
Thiago Alcantara, crescut la celebra academie La Masia, de la Barcelona, evolua din 2013 la Bayern Munchen, club cu care a câștigat, printre altele, șapte titluri în Bundesliga, 4 Cupe ale Germaniei şi UEFA Champions League, în sezonul recent încheiat. Cotat la 48 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Thiago Alcantara a evoluat în carieră doar la două echipe: Barcelona şi Bayern Munchen.
Cât timp am fost în Germania, l-am admirat mereu pe Thiago Alcantara. E adevărat că nu am avut sub comandă mulți spanioli, dar asta pentru că Dortmund nu avea la momentul respectiv forța financiară de a-i cumpăra. L-am antrenat pe Gonzaol Castro, dar el e doar pe jumătate spaniol. Un jucător excepțional, apropo | Jurgen Klopp

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
02/03/2021 LA 13:30
Premier League
Thiago la Liverpool, un transfer neinspirat? "Eu aș fi rezervat în privința lui dacă aș fi Klopp!"
19/01/2021 LA 12:27