"Începând cu data de 1 iunie, evenimentele sportive și culturale vor fi reluate, însă fără accesul spectatorilor, pentru a evita riscurile unei contaminări în masă".
12 iunie este ultima dată luată în calcul pentru reluarea meciurilor din Premier League. Aceasta a fost propusă pentru ca jucătorii să aibă la dispoziție cel puțin o lună de antrenamente, prin care să-și reintre în forma de dinaintea pauzei. În aceste condiții, chiar dacă Guvernul a informat că evenimentele sportive vor putea fi reluate începând cu 1 iunie, cel mai probabil jucătorii vor reveni pe teren abia peste 2 săptămâni.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
O decizie finală în privința reînceperii campionatului va fi luată în următoarele zile, după mai multe videoconferințe la care vor participa oficialii cluburilor din Premier League. Prima va avea loc chiar astăzi, motiv pentru care anunțul Guvernului va aduce, cu siguranță, un plus de optimism printre conducători.

Cum va arăta programul Premier League

Match of the Day, emisiunea care arată rezumatele partidelor din Premier League pe BBC, este programată să revină pe 12 iunie, iar realizatorii se pregătesc de două luni luni pline cu meciuri, conform The Telegraph. În Premier League mai sunt de disputat 92 de partide în acest sezon.
Toate partidele trebuie să se joace înainte de termenul limită de pe 2 august impus de UEFA pentru încheierea competițiilor interne. Mai sunt de disputat de asemenea și meciurile din Cupa Angliei. Cele două competiții vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Astfel, dacă toate aceste partide se vor disputa într-un interval de șapte săptămâni, finala Cupei Angliei se va juca pe 8 august. În Premier League nu s-a mai jucat niciun meci de pe 9 martie, când Leicester a învins Aston Villa cu 4-0.
Termenul limită impus de UEFA pentru ca ligile să informeze forul european privind reluarea sezonului este de 25 mai. UEFA s-a arătat dispusă să finalizeze Champions League și Europa League în august, după încheierea campionatelor.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52