Manchester City a fost acuzată de UEFA pentru "încălcarea Regulamentului UEFA de licenţiere a cluburilor şi de fairplay financiar". Potrivit presei din Anglia, clubul lui Pep Guardiola a falsificat veniturile încasate de City din sponsorizările companiei Etihad, pentru a se încadra în fairplay-ul financiar stabilit de forul european. Potrivit sursei citate, documentele și email-urile doveditoare, publicate de cotidianul german Der Spiegel în 2018, arată cum Sheikh Mansour bin Zayed, patronul lui Manchester City, falsifica proveniența unei părți uriașe din bugetul încasat de club de pe urma sponsorizărilor.
Conform documentelor publicate, în sezonul 2015/2016, numai 8 milioane de lire au provenit din compania Etihad, restul veniturilor de 59,5 milioane de lire venind din propria avere a lui Mansour, generată de Abu Dhabi United Group.
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
ACUM O ZI
Decizia UEFA a venit cu câteva zile înaintea meciul din optimile Champions League, împotriva lui Real Madrid. Partida tur este programată pe 26 martie, pe ”Santiago Bernabeu”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM O ZI
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
IERI LA 15:33