Manchester City a fost acuzată de UEFA pentru "încălcarea Regulamentului UEFA de licenţiere a cluburilor şi de fairplay financiar". Potrivit presei din Anglia, clubul lui Pep Guardiola a falsificat veniturile încasate de City din sponsorizările companiei Etihad, pentru a se încadra în fairplay-ul financiar stabilit de forul european. Potrivit sursei citate, documentele și email-urile doveditoare, publicate de cotidianul german Der Spiegel în 2018, arată cum Sheikh Mansour bin Zayed, patronul lui Manchester City, falsifica proveniența unei părți uriașe din bugetul încasat de club de pe urma sponsorizărilor.
Conform documentelor publicate, în sezonul 2015/2016, numai 8 milioane de lire au provenit din compania Etihad, restul veniturilor de 59,5 milioane de lire venind din propria avere a lui Mansour, generată de Abu Dhabi United Group.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 12 ORE
Decizia UEFA a venit cu câteva zile înaintea meciul din optimile Champions League, împotriva lui Real Madrid. Partida tur este programată pe 26 martie, pe ”Santiago Bernabeu”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08