Mauricio Pochettino a plecat de la Tottenham! Clubul din Londra a făcut anunțul oficial pe site după un start de sezon neașteptat de slab pentru echipa care juca în luna mai finala UEFA Champions League. Niciun club din Premier League nu a pierdut mai multe partide în Premier League în 2019 ca Tottenham, dintre formațiile rămase în prima ligă, iar acest lucru l-a costat postul pe Pochettino.
Tottenham este doar pe locul 14 în clasament, cu 14 puncte după 12 etape, la 11 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League. Plecarea lui Pochettino era anunțată de presa din Anglia după o discuție în pauză internațională a acestuia cu patronul Daniel Levy.
Daniel Levy a oferit o declarație pentru site-ul oficial după anunțul plecării lui Pochettino.
Premier League
4 finaliști pentru postul de antrenor la Newcastle. Fonseca s-a înțeles deja cu oficialii
22/10/2021 LA 05:44
Am fost extrem de ezitanți în a lua această decizie și nu este una pe care Comitetul Director să o ia cu ușurință sau în grabă
"Din păcate, rezultatele interne de la finalul sezonului trecut și începutul actualului au fost extrem de dezamăgitoare. Este responsabilitatea noastră să luăm decizii dificile, aceasta fiind una extrem de grea având în vedere momentele memorabile pe care le-am avut cu Mauricio și staff-ul acestuia, dar este în interesul clubului. Mauricio și staff-ul său vor fi parte din istoria clubului. Am cea mai mare admirație pentru modul în care a tratat momentele dificile la distanță de terenul propriu în timp ce construiam un nou stadion și pentru căldura și mentalitatea pozitivă adusă. Vreau să-i mulțumesc lui și staff-ului său pentru contribuția lor. Vor fi mereu bine primiți aici. Avem o echipă talentată. Trebuie să avem din nou energie și să cautăm să le oferim un sezon pozitiv suporterilor noștri" a spus Daniel Levy.
Mauricio Pochettino a antrenat-o timp de 5 ani și jumătate pe Tottenham. Alături de Pochettino, au părăsit echipa și Jesus Perez, Miguel D'Agostino și Antoni Jimenez.
Fotbal
Un antrenor de top i-a spus "DA" lui Newcastle, dar clubul așteaptă răspuns de la alți 3 tehnicieni
21/10/2021 LA 10:07
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32