Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

BREAKING NEWS! Mauricio Pochettino a fost dat afară de către Tottenham

Sebastian Ujica

Actualizat 19/11/2019 la 22:10 GMT+2

La doar 6 luni de la finala UEFA Champions League, Mauricio Pochettino a plecat de la Tottenham.

asdasd

Credit imagine: Getty Images

Mauricio Pochettino a plecat de la Tottenham! Clubul din Londra a făcut anunțul oficial pe site după un start de sezon neașteptat de slab pentru echipa care juca în luna mai finala UEFA Champions League. Niciun club din Premier League nu a pierdut mai multe partide în Premier League în 2019 ca Tottenham, dintre formațiile rămase în prima ligă, iar acest lucru l-a costat postul pe Pochettino.
Tottenham este doar pe locul 14 în clasament, cu 14 puncte după 12 etape, la 11 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League. Plecarea lui Pochettino era anunțată de presa din Anglia după o discuție în pauză internațională a acestuia cu patronul Daniel Levy.
Daniel Levy a oferit o declarație pentru site-ul oficial după anunțul plecării lui Pochettino.
Am fost extrem de ezitanți în a lua această decizie și nu este una pe care Comitetul Director să o ia cu ușurință sau în grabă
"Din păcate, rezultatele interne de la finalul sezonului trecut și începutul actualului au fost extrem de dezamăgitoare. Este responsabilitatea noastră să luăm decizii dificile, aceasta fiind una extrem de grea având în vedere momentele memorabile pe care le-am avut cu Mauricio și staff-ul acestuia, dar este în interesul clubului. Mauricio și staff-ul său vor fi parte din istoria clubului. Am cea mai mare admirație pentru modul în care a tratat momentele dificile la distanță de terenul propriu în timp ce construiam un nou stadion și pentru căldura și mentalitatea pozitivă adusă. Vreau să-i mulțumesc lui și staff-ului său pentru contribuția lor. Vor fi mereu bine primiți aici. Avem o echipă talentată. Trebuie să avem din nou energie și să cautăm să le oferim un sezon pozitiv suporterilor noștri" a spus Daniel Levy.
Mauricio Pochettino a antrenat-o timp de 5 ani și jumătate pe Tottenham. Alături de Pochettino, au părăsit echipa și Jesus Perez, Miguel D'Agostino și Antoni Jimenez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo