Chelsea a anunțat totul într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubuI. Hudson-Odoi a avut simptome de răceală luni dimineață și a stat departe de club de atunci. Rezultatele testelor sale au venit joi noaptea.
”Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv pentru coronavirus în această seară. Cei care au fost în contact cu el în clădirea echipei mari se vor autoizola acum conform regulilor guvernului. Este vorba de întreg lotul echipei masculine mari, antrenorii și mai mulți membri din staff”, a informat Chelsea în comunicat.
Clubul a precizat că deși a fost depistat pozitiv, jucătorul de 19 ani se simte bine și este nerăbdător să se întoarcă la antrenamente cât de curând posibil. Chelsea a închis două clădiri de la baza de antrenamente.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Chelsea urma să joace cu Aston Villa sâmbătă după amiaza, însă cel mai probabil partida va fi amânată.

Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost și el depistat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului londonez, prin intermediul site-ului. Potrivit comunicatului emis de Arsenal, Arteta a fost izolat de urgență, împreună cu toții membrii staff-ului cu care acesta a interacționat în ultimele zile.
"Ne așteptăm să existe un număr mare de persoane cu care Mikel Arteta a avut contact direct în ultima perioadă, inclusiv jucători de la prima echipă. Ca măsură de precauție, cu toții vor intra în auto-izolare, iar baza de antrenament va fi închisă. Sperăm ca toți cei care nu au interacționat cu Arteta și se simt bine să revină la lucru în următoarea perioadă.
Vom demara o investigație atentă pentru a evita orice potențial pericol. Este clar că nu vom putea desfășura meciuri în următoarea perioadă. Vom încerca să stabilim următorii pași împreună cu autoritățile, organizatorii Premier League, Fooball Association și cu celelalte cluburi implicate.", se arată în comunicatul clubului.
Ca urmare a testului pozitiv al lui Arteta, Premier League se va întruni mâine într-o ședință de urgență unde se va decide cel mai probabil suspendarea campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11