După ce s-a aflat că patronul celor de la Olympiacos și Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, are coronavirus, Arsenal a informat că mai mulți jucători ai săi au intrat în contact cu Marinakis după meciul din Europa League cu formația din Grecia de pe Emirates pe 27 februarie. Toți acei jucători sunt acum în autoizolare.
Premier League a informat într-un comunicat: ”În urma recomandărilor medicale, Arsenal FC și Manchester City FC consideră că este necesar ca meciul de astăzi să fie amânat pentru a putea fi analizată situația. Premier League a fost astfel de acord cu amânarea acestei partide”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Marinakis a fost văzut pe teren pe Emirates după victoria celor de la Olympiacos din Europa League, aplaudând fanii echipei din Grecia după meci. Arsenal a publicat miercuri dimineață un comunicat privind aceste evenimente.
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791686.jpg
”Am aflat că mai mulți jucători s-au întâlnit cu patronul celor de la Olympiacos imediat după finalul meciului. Recomandările medicale sugerează că riscul ca ei să fi contactat COVID-19 este mic. Totuși, vom respecta recomandările guvernului cu strictețe, iar acestea spun că cei care au fost în contact cu cineva cu virusul trebuie să se autoizoleze acasă timp de 14 zile de la data contactului”, se arată în comunicat.
”Drept urmare, jucătorii nu pot participa la meciul de astăzi cu Manchester City iar Premier League a decis ca meciul să fie amânat. Jucătorii vor rămâne la casele lor timp de 14 zile. Patru membri ai staff-ului de la Arsenal, care au stat aproape de Marinakis în timpul meciului, se află de asemenea în autoizolare timp de 14 zile”, este completat în comunicat.
https://i.eurosport.com/2020/03/10/2792524.jpg
Amenințarea coronavirusului duce la măsuri din ce în ce mai aspre luate în toată Europa. Meciul lui Chelsea din Champions League de la Bayern Munchen se va juca fără spectatori, la fel ca multe alte partide din Europa League, inclusiv cele jucate de Wolves, Manchester United și Rangers. Tot în Champions League, Atalanta - Valencia s-a jucat cu porțile închise iar la fel se va întâmpla - dacă se vor mai disputa - la Barcelona - Napoli și Juventus - Lyon.
Autoritățile franceze au anunțat că următoarele meciuri din Ligue 1 se vor juca fără spectatori. Aceeași decizie luată în Spania pentru următoarele etape a făcut ca asociația fotbaliștilor să ceară ca meciurile să fie suspendate cu totul. Federația germană a hotărât să anuleze un amical cu Italia iar mai multe partide din Bundesliga, printre care Bayern - Dusseldorf și Dortmund - Schalke, se vor juca fără spectatori. În Italia, toate competițiile sportive, inclusiv Serie A, au fost suspendate până pe 3 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52