Gini Wijnaldum, jucătorul care a marcat golul de 1-0 al lui Liverpool în partida cu Atletico Madrid din returul de UEFA Champions League, este în discuții avansate cu conducerea liderului din Premier League pentru prelungirea contractului.
Jurnalistul Nicolo Schira anunță că Wijnaldum a primit o ofertă de la Liverpool și discuțiile sunt avansate. Wijnaldum intră în vară în ultimele 12 luni de contract și Liverpool ar risca să-l piardă fără niciun ban în 2021.
Astfel, Wijnaldum ar urma să semneze un nou contract până la în 2023, cu opțiune pentru încă un an. Wijnaldum are 29 de ani și a fost unul dintre jucătorii pe care Jurgen Klopp a mizat în permanență în meciurile cu miză, fie contra rivalelor din Premier League, fie în UEFA Champions League.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Wijnaldum a ajuns la Liverpool în vara lui 2016 pentru 25 de milioane de euro, fiind transferat de la Newcastle. În acest sezon de Premier League, el a fost titular în 28 din cele 29 de partide ale lui Liverpool, reușind 3 goluri. De asemenea, el a jucat în toate cele 8 meciuri din UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38