Apelul celor de la Manchester City a fost înregistrat oficial la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Campioana Angliei dorește să fie anulată suspendarea de 2 ani și amenda de 30 de milioane de euro primită de la UEFA.
Pe 14 februarie a fost anunțată oficial suspendarea primită de Man City iar aceștia au făcut apel în termenul de 10 zile impus. TAS nu a dezvăluit când va fi anunțată decizia finală.
Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv a înregistrat un apel din partea Manchester City împotriva Union of European Football Associations (UEFA). Apelul este împotriva deciziei de pe 14 februarie în care s-a concluzionat că Manchester City a încălcat Fair-Play-ul Financiar și a exclus pentru 2 sezoane echipa din orice cupă europeană în care s-ar califica și li s-a cerut să plătească o amendă de 30 de milioane de euro
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
IERI LA 06:40
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
IERI LA 05:52
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
IERI LA 15:33