Apelul celor de la Manchester City a fost înregistrat oficial la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Campioana Angliei dorește să fie anulată suspendarea de 2 ani și amenda de 30 de milioane de euro primită de la UEFA.
Pe 14 februarie a fost anunțată oficial suspendarea primită de Man City iar aceștia au făcut apel în termenul de 10 zile impus. TAS nu a dezvăluit când va fi anunțată decizia finală.
Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv a înregistrat un apel din partea Manchester City împotriva Union of European Football Associations (UEFA). Apelul este împotriva deciziei de pe 14 februarie în care s-a concluzionat că Manchester City a încălcat Fair-Play-ul Financiar și a exclus pentru 2 sezoane echipa din orice cupă europeană în care s-ar califica și li s-a cerut să plătească o amendă de 30 de milioane de euro
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00