Arsenal are antrenor! Mikel Arteta s-a înțeles cu patronul echipei, Stan Kroenke, cel care a zburat special din Statele Unite pentru a vorbi cu antrenorul spaniol. Arteta și-a dat acordul să plece de la Manchester City și va semna pe 3 ani și jumătate
Di Marzio anunță că Arteta va semna cu Arsenal, urmând să-i ia locul lui Freddie Ljunberg, cel care a fost interimar în 5 partide, 4 din campionat și 1 în Europa League, reușind o singură victorie, contra celor de la West Ham.
Arteta va sta pe bancă la partida pe care Arsenal o va juca sâmbătă contra celor de Everton.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
IERI LA 07:28
Filosofia mea e clară: vreau ca toată lumea să dea 120%. Acesta e primul lucru pe care îl vreau de la jucătorii mei. Dacă nu poți să faci asta, nu vei juca sub comanda mea. Când e vremea să muncim, trebuie să muncim, profesionalismul și dedicația jucătorilor sunt vitale | Mikel Arteta, despre filosofia lui în fotbal

Lăudat de toată lumea

Trei dintre cei mai importanți manageri din istoria recentă a Premier League au vorbit în ultimul timp la superlativ despre Arteta.
Pochettino: "Mikel Arteta are capacitatea să devină unul dintre cei mai mari antrenori din fotbal"
Wenger: "Are Arteta toate calitățile să se impună la Arsenal? Fără îndoială, da!"
Guardiola: "Am spus după doar câteva luni de colaboare că va fi un manager excelent. El e deja un adevărat manager, se comportă precum unul"

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16