Son va fi nevoit să stea în casă timp de două săptămâni după ce se va întoarce din Coreea de Sud în acest weekend din cauza coronavirusului. Jucătorul lui Tottenham s-a dus în Coreea de Sud săptămâna trecută pentru a se opera la mână, el accidentându-se în meciul de pe 16 februarie cu Aston Villa.
Son a dorit să se opereze la același chirurg care s-a ocupat de el acum trei ani când s-a lovit la mâna dreaptă și a călătorit înainte să se implementeze protocoalele de călătorie din și spre Coreea de Sud. Astfel, acum atacantul va fi ținut departe de baza de antrenamente de la Enfield a celor de la Tottenham timp de două săptămâni, el profitând de această situație pentru a se întoarce pe teren înainte de finalul sezonului.
Jose Mourinho a declarat: ”Cred că sfaturile vor veni în mod normal de la autorități, de la guvern. Nu voi face comentarii, nu sunt specialist. Eu doar primesc recomandările oficiale și ce primește clubul meu de la autorități și vom respecta totul, bineînțeles”.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31