Finalista UEFA Champions League, Tottenham Hotspur, a confirmat cel mai negru scenariu după accidentarea lui Harry Kane de la partida cu Southampton din weekendul trecut. Golgheterul englez a suferit o ruptură la coapsă, lucru confirmat de Tottenham, însă londonezii nu au oferit vreo informație legată de perioada de pauză.
O astfel de accidentare are o perioadă de recuperare între 6 și 8 săptămâni.
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09

Ratează meciul cu Liverpool

Tottenham joacă în acest weekend în Cupa Angliei contra celor de la Middlesbrough, pentru ca pe 11 ianuarie să aibă loc derby-ul cu Liverpool. Kane nu va juca în acea partidă iar statistica este una îngrijorătoare pentru fanii echipei lui Jose Mourinho.
În ultimele 6 partide în care Kane nu a jucat pentru Tottenham, echipa a obținut o singură victorie și a marcat doar 4 goluri, având o conversie a șuturilor de doar 5% (80 de șuturi trimise, 4 goluri). Kane ar urma să mai rateze partidele cu Watford (deplasare), Norwich (acasă), Manchester City (acasă), Aston Villa (deplasare) și Chelsea (deplasare), precum și partida tur cu Leizpig din optimile UEFA Champions League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
01/10/2022 LA 18:19
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
27/09/2022 LA 11:26