Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brendan Rodgers a refuzat-o pe Tottenham! Nord-irlandezul vrea să continue la Leicester

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/04/2021 la 21:46 GMT+3

Tottenham continuă căutările unui nou manager, după despărțirea de Jose Mourinho. Potrivit presei din Anglia, Brendan Rodgers ar fi refuzat oferta primită din partea clubului londonez. Antrenorul nord-irlandez vrea să-și continue aventura pe banca lui Leicester, aflată în cursa pentru locurile de UEFA Champions League.

Harry Kane of Tottenham Hotspur looks dejected

Credit imagine: Getty Images

Tottenham l-a demis săptămâna trecută pe Jose Mourinho, iar acum caută intens un înlocuitor pe măsură, care să poată duce echipa în Champions League. În ultimele zile s-a discutat despre variantele Julian Nagelsmann și Brendan Rodgers. Din păcate pentru londonezi, ambele au picat astăzi.
Nagelsmann o va prelua începând din sezonul viitor pe Bayern Munchen. Anunțul a fost confirmat chiar de actualul său club, RB Leipzig.

Brendan Rodgers a refuzat-o pe Tottenham! Nord-irlandezul vrea să continue la Leicester

Tot astăzi, Daily Mail a aflat că Brendan Rodgers, managerul lui Leicester, a refuzat oferta primită din partea lui Tottenham. În ultimele 48 de ore, oficialii londonezi au încercat să-l convingă pe tehnicianul nord-irlandez să-l urmeze pe Mourinho la cârma clubului. În cele din urmă, răspunsul lui Rodgers a fost negativ.
Fostul manager al lui Liverpool și Celtic își dorește să continue pe banca lui Leicester, echipă aflată în cursa pentru locurile de UEFA Champions League. Rodgers s-a dedicat complet în ultimii 2 ani, la Leicester, și vrea să lupte împotriva cluburilor de top în sezonul următor din UCL.
Brendan Rodgers

Tottenham continuă căutările, după demiterea lui Mourinho! Ce variante mai au londonezii

Daniel Levy, președintele lui Spurs, își va îndrepta acum atenția către Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, mai anunță sursa citată. Conducerea londonezilor vrea să aducă un nou manager cât mai repede, iar tehnicianul "lăncienilor" pare o variantă promițătoare.
Ralf Rangnick, fostul antrenor al lui RB Leipzig, se află și el pe radarul lui Tottenham. De asemenea, se zvonește că Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, ar fi interesat de postul rămas vacant după demiterea lui Mourinho, în timp ce munca lui Gareth Southgate, selecționerul Angliei, n-a rămas neobservată de londonezi.
Ryan Mason este interimarul de pe banca lui Tottenham, după despărțirea de Mourinho. În cazul în care tânărul manager va reuși s-o ducă pe Spurs în Champions League, nu este exclus ca board-ul să-i ofere un post permanent.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo