articol de Răzvan Circeag
Leicester se mișcă bine pe piața transferurilor în această vară și e foarte aproape de a realiza a treia mutare. Primele două transferuri care au fost oficializate pe King Power Stadium sunt Boubakary Soumare și Patson Daka.
Cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano scrie că transferul lui Ryan Bertrand e ca și făcut. Urmând ca în zilele următoare, Leicester să comunice oficial transferul experimentatului fundaș stânga. Conform acestuia, înțelegerea va fi pe trei ani de zile plus opțiunea de a se prelungi până în iunie 2024.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Bertrand are 31 de ani și ultima oară a evoluat la Southampton, de unde a rămas liber de contract în această vară.

Daka și Soumare, două transferuri importante pentru Leicester

Boubakary Soumare a fost transferat în această vară pentru suma de 20 de milioane de euro și a semnat un contract valabil până în 2026. Acesta a reușit să cucerească titlul cu Lille în sezonul precedent din Ligue 1, sezon în care a avut 43 de apariții în toate competițiile. Patson Daka, un atacant zambian în vârstă de 22 de ani, a sosit pe King Power Stadium în schimbul a 30 de milioane de euro.
Al 5-lea cel mai scump transfer din istoria "Vulpilor". Sezonul precedent, Daka a reușit să cucerească titlul în Austria, cu RB Salzburg, și a reușit să înscrie nu mai puțin de 34 de goluri în 42 de meciuri jucate. Atacantul a semnat un contract valabil pe 5 ani de zile cu echipa antrenată de Brendan Rogers.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11