articol de Răzvan Circeag
Leicester se mișcă bine pe piața transferurilor în această vară și e foarte aproape de a realiza a treia mutare. Primele două transferuri care au fost oficializate pe King Power Stadium sunt Boubakary Soumare și Patson Daka.
Cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano scrie că transferul lui Ryan Bertrand e ca și făcut. Urmând ca în zilele următoare, Leicester să comunice oficial transferul experimentatului fundaș stânga. Conform acestuia, înțelegerea va fi pe trei ani de zile plus opțiunea de a se prelungi până în iunie 2024.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 20 ORE
Bertrand are 31 de ani și ultima oară a evoluat la Southampton, de unde a rămas liber de contract în această vară.

Daka și Soumare, două transferuri importante pentru Leicester

Boubakary Soumare a fost transferat în această vară pentru suma de 20 de milioane de euro și a semnat un contract valabil până în 2026. Acesta a reușit să cucerească titlul cu Lille în sezonul precedent din Ligue 1, sezon în care a avut 43 de apariții în toate competițiile. Patson Daka, un atacant zambian în vârstă de 22 de ani, a sosit pe King Power Stadium în schimbul a 30 de milioane de euro.
Al 5-lea cel mai scump transfer din istoria "Vulpilor". Sezonul precedent, Daka a reușit să cucerească titlul în Austria, cu RB Salzburg, și a reușit să înscrie nu mai puțin de 34 de goluri în 42 de meciuri jucate. Atacantul a semnat un contract valabil pe 5 ani de zile cu echipa antrenată de Brendan Rogers.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 21 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59