Imediat după ce vestea s-a răspândit în presa britanică, a apărut și lista cu potențialii înlocuitori ai managerului spaniol. Printre cele 11 nume, se numără și Brendan Rodgers, actualul antrenor al celor de la Leicester.
Aflat pe locul al doilea în Premier League cu fosta campioană din 2016, managerul de 46 de ani a dat de înțeles că nu este interesat de un job la Arsenal. Nord-irlandezul care a fost aproape să cucerească titlul cu Liverpool în urmă cu șase sezoane, se simte bine la Leicester și nu se gândește la o eventuală plecare.
Mi se pare normal să existe speculații după ce un club de talia lui Arsenal rămâne fără antrenor. Când cineva face treabă bună la o echipă, imediat apar oferte din alte părți. Momentan, eu mă concentrez doar pe obiectivele stabilite la Leicester. Sunt la începutul unei aventuri promițătoare aici, alături de oameni dedicați cu care am creat o legătură puternică. Arsenal este un club fantastic, unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului englezesc. Sunt sigur că dacă cei din conducere l-au dat afară pe Unai, au și o variantă de înlocuire. Îl simpatizez enorm pe Emery și îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, a spus Brendan Rodgers la conferința de presă.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726694.jpg
Arsenal se află pe locul 8 în Anglia și n-a mai câștigat în ultimele șapte meciuri din toate competițiile. "Tunarii" au pierdut și aseară în runda cu numărul 5 din grupele Europa League, în fața celor de la Eintracht Frankfurt, iar oficialii au decis să întrerupă colaborarea cu Unai Emery. 43 de victorii, 15 egaluri și 20 de înfrângeri sunt cifrele managerului de 48 de ani, în cele 18 luni petrecute pe Emirates.
Liga Campionilor UEFA
E vremea schimbărilor în fotbal! Evoluția lui Unai Emery și ce va reuși Villarreal în semifinala UCL
17/04/2022 LA 10:37
Liga Campionilor UEFA
"PSG va câștiga UCL într-o zi"! Un fost antrenor al parizienilor știe de ce nu s-a reușit până acum
06/04/2022 LA 10:23