Imediat după ce vestea s-a răspândit în presa britanică, a apărut și lista cu potențialii înlocuitori ai managerului spaniol. Printre cele 11 nume, se numără și Brendan Rodgers, actualul antrenor al celor de la Leicester.
Aflat pe locul al doilea în Premier League cu fosta campioană din 2016, managerul de 46 de ani a dat de înțeles că nu este interesat de un job la Arsenal. Nord-irlandezul care a fost aproape să cucerească titlul cu Liverpool în urmă cu șase sezoane, se simte bine la Leicester și nu se gândește la o eventuală plecare.
Mi se pare normal să existe speculații după ce un club de talia lui Arsenal rămâne fără antrenor. Când cineva face treabă bună la o echipă, imediat apar oferte din alte părți. Momentan, eu mă concentrez doar pe obiectivele stabilite la Leicester. Sunt la începutul unei aventuri promițătoare aici, alături de oameni dedicați cu care am creat o legătură puternică. Arsenal este un club fantastic, unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului englezesc. Sunt sigur că dacă cei din conducere l-au dat afară pe Unai, au și o variantă de înlocuire. Îl simpatizez enorm pe Emery și îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, a spus Brendan Rodgers la conferința de presă.
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726694.jpg
Arsenal se află pe locul 8 în Anglia și n-a mai câștigat în ultimele șapte meciuri din toate competițiile. "Tunarii" au pierdut și aseară în runda cu numărul 5 din grupele Europa League, în fața celor de la Eintracht Frankfurt, iar oficialii au decis să întrerupă colaborarea cu Unai Emery. 43 de victorii, 15 egaluri și 20 de înfrângeri sunt cifrele managerului de 48 de ani, în cele 18 luni petrecute pe Emirates.
Supercupa Europei
Supercupa Europei | Chelsea s-a impus după penalty-uri împotriva lui Villarreal
11/08/2021 LA 12:54
Premier League
Premier League 2021/22: Leicester City | Continuă lupta pentru Big 4?
30/07/2021 LA 11:12