”Indiferent de ce se va întâmpla în acest meci, sunt foarte mândru de ce am făcut în acest meci”, a declarat Rodgers.
”Dacă ne uităm unde am început și unde suntem înainte de meciul cu Manchester United, nu cred că jucătorii puteau să ofere mai mult. Da, cred că am fi putut să avem rezultate mai bune în unele meciuri dar este prea târziu acum. Fiecare echipă se va uita la rezultate și se va gândi că putea face mai mult. A fost genial ce am reușit. Acum putem să învingem iar despre victoria noastră se va vorbi în toată lumea”, a adăugat Rodgers.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 5 ORE

Bătălia finală pentru Champions League se dă pe King Power Stadium

Acum că Manchester City are asigurat loc în ediția viitoare de Champions League, au mai rămas disponibile două locuri pentru cea mai importantă competiție europeană. După înfrângerea lui Leicester de la Tottenham, Manchester United a reușit să treacă pe locul trei după egalul (1-1) cu West Ham de miercuri.
Chelsea s-ar putea să aibă nevoie de o victorie Wolves în ultima etapă pentru a-și asigura un loc în Top 4 după ce a pierdut cu 5-3 în fața lui Liverpool. De asemenea, United are nevoie de un egal sau o victorie la Leicester pentru a se clasa între primele patru.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 12 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38