Arsenal caută un manager după ce l-a dat afară pe Unai Emery săptămâna trecută iar Brendan Rodgers este printre numele vehiculate. Însă va fi dificil ca el să fie convins să plece după declarația sa de duminică, Rodgers fiind întrebat dacă este hotărât să rămână la clubul pe care l-a dus pe locul doi în Premier League.
”Da, cu siguranță. Am părăsit un club acum opt luni și jumătate și am venit la un club cu ambiție. Este o provocare imensă să intri în primele șase. Mi-a făcut plăcere fiecare minut de când am venit aici. Avem treabă de făcut, dar sunt entuziasmat”, a declarat Rodgers.
”Mă concentrez pe Leicester. Clubul s-a comportat excelent cu mine. Proiectul este foarte interesant și se poate dezvolta mult. Așa că pe asta mă concentrez”, a adăugat el.
Fotbal
15 ani fără un campion mondial care să câștige Balonul de Aur. Benzema vrea să rupă blestemul!
21/09/2022 LA 07:26
Rodgers a sugerat că are o clauză care îi permite să părăsească echipa în anumite condiții, însă este o înțelegere între el și club: ”Este probabil prezentă în majoritatea contractelor de manageri. Mi-a plăcut atât de mult să lucrez cu jucătorii și cred că mai avem de muncă. Majoritatea contractelor au o astfel de clauză, dar eu mă concentrez pe Leicester”.
https://i.eurosport.com/2019/03/09/2539896.jpg
Rodgers a declarat că nu este deranjat de sugestiile că Arsenal ar putea să îl convingă să plece de la Leicester: ”Nu mă deranjează. Nu mă gândesc la asta. Nu este ceva ce pot controla. Am venit aici pentru a contribui la acest proiect. Sunt la un club minunat. Îmi place foarte mult aici. Manageri își pierd postul mereu și vor fi vehiculate nume. Pentru postul de la Arsenal sunt deja 10 nume”.
Leicester, cu Rodgers la conducere, se află pe locul doi în Premier League la opt puncte de liderul Liverpool, după ce duminică au învins cu 2-1 pe Everton, înregistrând astfel a șasea victorie consecutivă. Kelechi Iheanacho a încris în prelungiri pentru a asigura victoria, după ce Everton a condus în prima repriză.
Premier League
Ronaldo, în cădere liberă! Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști din Premier League
19/09/2022 LA 11:23
Premier League
Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester
17/09/2022 LA 18:24