Fotbal
Premier League

Brighton a demarat o inițiativă prin care cluburile vor dona bilete pentru staff-ul medical

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Brighton celebrate against Watford

Credit imagine: Reuters

DeVlad Dumitrescu
25/03/2020 la 15:28

Brighton a demarat o inițiativă pentru cluburile din Premier League, Football League, Scoția și Irlanda de Nord, pentru a dona 1.000 de bilete la viitoare meciuri pentru staff-ul din sistemul medical britanic (NHS).

Președintele lui Brighton, Paul Barber, a declarat că este nevoie ca toate cluburile să participe și a făcut referire la Bournemouth, care a comunicat deja că va veni cu o ofertă similară. Fiecare club ar trebui să se angajeze să ofere 1.000 de bilete.

Barber a declarat: ”Lucrăm la mai multe măsuri care acoperă toate zonele din comunitate și sper ca acest lucru să fie doar începutul. Ne dăm seama că fotbalul este ultimul lucru la care se gândește lumea acum, dar considerăm că acesta un mod prin care ne putem arăta recunoștința față de staff-ul NHS care se luptă pentru noi toți”.

Premier League

Chelsea pierde la Sheffield United și riscă să iasă din top 4 în Premier League

ACUM 9 ORE

Președintele lui Bournemouth, Jeff Mostyn, a afirmat: ”Suntem încântați să anunțăm că avem o ofertă similară cu ceid e la Brighton și ne angajăm să oferim 1000 de biletee și vom da mai departe această provocare către un alt club pentru a ajunge la obiectivul final. Vrem ca fotbalul să își arate recunoștința pentru staff-ul NHS”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Primul caz confirmat de coronavirus de la revenirea Serie A

ACUM 10 ORE
Premier League

Norwich, retrogradată din Premier League! Ce record negativ a doborât echipa lui Daniel Farke

ACUM 11 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol