Reuters

Brighton a demarat o inițiativă prin care cluburile vor dona bilete pentru staff-ul medical

Brighton a demarat o inițiativă prin care cluburile vor dona bilete pentru staff-ul medical

25/03/2020 la 16:28Actualizare 25/03/2020 la 16:42

Brighton a demarat o inițiativă pentru cluburile din Premier League, Football League, Scoția și Irlanda de Nord, pentru a dona 1.000 de bilete la viitoare meciuri pentru staff-ul din sistemul medical britanic (NHS).

Președintele lui Brighton, Paul Barber, a declarat că este nevoie ca toate cluburile să participe și a făcut referire la Bournemouth, care a comunicat deja că va veni cu o ofertă similară. Fiecare club ar trebui să se angajeze să ofere 1.000 de bilete.

Barber a declarat: ”Lucrăm la mai multe măsuri care acoperă toate zonele din comunitate și sper ca acest lucru să fie doar începutul. Ne dăm seama că fotbalul este ultimul lucru la care se gândește lumea acum, dar considerăm că acesta un mod prin care ne putem arăta recunoștința față de staff-ul NHS care se luptă pentru noi toți”.

Președintele lui Bournemouth, Jeff Mostyn, a afirmat: ”Suntem încântați să anunțăm că avem o ofertă similară cu ceid e la Brighton și ne angajăm să oferim 1000 de biletee și vom da mai departe această provocare către un alt club pentru a ajunge la obiectivul final. Vrem ca fotbalul să își arate recunoștința pentru staff-ul NHS”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.