Președintele lui Brighton, Paul Barber, a declarat că este nevoie ca toate cluburile să participe și a făcut referire la Bournemouth, care a comunicat deja că va veni cu o ofertă similară. Fiecare club ar trebui să se angajeze să ofere 1.000 de bilete.
Barber a declarat: ”Lucrăm la mai multe măsuri care acoperă toate zonele din comunitate și sper ca acest lucru să fie doar începutul. Ne dăm seama că fotbalul este ultimul lucru la care se gândește lumea acum, dar considerăm că acesta un mod prin care ne putem arăta recunoștința față de staff-ul NHS care se luptă pentru noi toți”.
Președintele lui Bournemouth, Jeff Mostyn, a afirmat: ”Suntem încântați să anunțăm că avem o ofertă similară cu ceid e la Brighton și ne angajăm să oferim 1000 de biletee și vom da mai departe această provocare către un alt club pentru a ajunge la obiectivul final. Vrem ca fotbalul să își arate recunoștința pentru staff-ul NHS”.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11