Imediat după anunțul făcut de Premier League privind suspendarea campionatului englez, cel puțin până pe 3 aprilie, Brighton a reacționat. Toți angajații permanenți și cei temporar doar pentru meciuri vor fi plătiți până la finalul sezonului. Director general al clubului, Paul Barber a explicat situația
Este cel mai mic lucru pe care-l puteam face. Marea majoritate a oamenilor angajați de Brighton FC sunt de la noi din oraș și ne dorim să susținem comunitatea
Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2701174.jpg
Florin Andone este împrumutat până la finalului lunii iunie la Galatasaray, dar are contract cu Brighton pentru încă trei sezoane. Adus în vara trecută, Tudor Bălușă este și el împrumutat, la Ado Den Haag. La revenirea sa. în iunie, Băluță mai are doi ani de contract cu Brighton.
Suntem într-o perioadă în care siguranța zilei de mâine este redusă la zero și nimeni nu știe când și cum va putea să-și continue activitatea. De aceea, Brighton merită un mare rând de aplauze pentru acest gest făcut în vremuri tulburi ale omenirii. Și nu este singurul gest frumos făcut de acest club. Brighton a decis să doneze oamenilor fără adăpost toată mâncarea deja comandată pentru catering la meciul cu Arsenal care trebuia să aibă loc astăzi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Florin Andone se întoarce în Spania! Ofertă din La Liga pentru atacantul român
19/06/2021 LA 05:54
Fotbal
VIDEO | Gol minunat reușit de Tudor Băluță într-un meci câștigat de Brighton în fața lui Chelsea
26/09/2020 LA 05:34