Imediat după anunțul făcut de Premier League privind suspendarea campionatului englez, cel puțin până pe 3 aprilie, Brighton a reacționat. Toți angajații permanenți și cei temporar doar pentru meciuri vor fi plătiți până la finalul sezonului. Director general al clubului, Paul Barber a explicat situația
Este cel mai mic lucru pe care-l puteam face. Marea majoritate a oamenilor angajați de Brighton FC sunt de la noi din oraș și ne dorim să susținem comunitatea
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2701174.jpg
Florin Andone este împrumutat până la finalului lunii iunie la Galatasaray, dar are contract cu Brighton pentru încă trei sezoane. Adus în vara trecută, Tudor Bălușă este și el împrumutat, la Ado Den Haag. La revenirea sa. în iunie, Băluță mai are doi ani de contract cu Brighton.
Suntem într-o perioadă în care siguranța zilei de mâine este redusă la zero și nimeni nu știe când și cum va putea să-și continue activitatea. De aceea, Brighton merită un mare rând de aplauze pentru acest gest făcut în vremuri tulburi ale omenirii. Și nu este singurul gest frumos făcut de acest club. Brighton a decis să doneze oamenilor fără adăpost toată mâncarea deja comandată pentru catering la meciul cu Arsenal care trebuia să aibă loc astăzi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Florin Andone, OUT de la Cadiz! Anunțul oficial al spaniolilor și unde poate ajunge fotbalistul
23/12/2021 LA 08:32
Liga
Florin Andone, OUT din lotul lui Cadiz! Antrenorul Alvaro Cervera, furios pe internaționalul român
03/10/2021 LA 10:56