În meciul dintre ocupantele locurilor 15 și 16, Brighton a triumfat și a urcat astfel pe locul 13, cu 23 de puncte, după 20 de etape. De partea cealaltă, Bournemouth rămâne pe poziția a 16-a, cu 20 de puncte după tot atâtea etape. Brighton va întâlni în runda următoare Chelsea, în timp ce Bournemouth va face deplasarea la West Ham.
Alireza Jahanbakhsh a înscris în minutul 3 din pasa lui Neal Maupay. Iranianul în vârstă de 26 de ani a marcat astfel primul gol al lui din acest sezon și este cel mai rapid al Pescărușilor, după două minute și 29 de secunde de la primul fluier al meciului. În același timp, Jahanbakhsh este de abia al treilea iranian care înscrie un gol în Premier League.
În fața a 30, 441 de spectatori, gazdele au mai înscris o dată prin Dan Burn în minutul 58, însă golul a fost anulat de VAR pe motiv de offside. În minutul 79, Aaron Mooy a înscris și el o bijuterie de gol, iar Brighton obține astfel a doua victorie în ultimele opt etape. În precedentul meci direct dintre Brighton și Bournemouth, Cireșele s-au impus cu 5-0. De data aceasta însă, Pescărușii și-au luat revanșa după un meci echilibrat, în care ambele echipe au avut pe rând inițiativa.
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
IERI LA 18:08

Brighton – Bournemouth 2-0 | Echipele de start

Brighton: Ryan, Montoya, Dunk, Duffy, Burn, Propper, Bissouma, Mooy, Jahanbakhsh, Maupay, Trossard.
Rezerve: Stephens, Gross, Webster, Murray, Button, Bernardo, Alzate.
Bournemouth: Ramsdale, Stacey, Steve Cook, Mepham, Rico, Stanislas, Gosling, Billing, Harry Wilson, King, Solanke.
Rezerve: Boruc, Surman, Lerma, Callum Wilson, Lewis Cook, Fraser, Simpson.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16