Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brighton, victorie muncită cu Bournemouth. Echipa lui Graham Potter urcă pe locul 13

Irina Aldea

Actualizat 28/12/2019 la 16:54 GMT+2

În duelul încins din zona retrogradării, Brighton s-a impus în fața oaspeților de la Bournemouth, care nu au găsit soluții la jocul ofensiv al gazdelor.

Brighton

Credit imagine: Getty Images

În meciul dintre ocupantele locurilor 15 și 16, Brighton a triumfat și a urcat astfel pe locul 13, cu 23 de puncte, după 20 de etape. De partea cealaltă, Bournemouth rămâne pe poziția a 16-a, cu 20 de puncte după tot atâtea etape. Brighton va întâlni în runda următoare Chelsea, în timp ce Bournemouth va face deplasarea la West Ham.
Alireza Jahanbakhsh a înscris în minutul 3 din pasa lui Neal Maupay. Iranianul în vârstă de 26 de ani a marcat astfel primul gol al lui din acest sezon și este cel mai rapid al Pescărușilor, după două minute și 29 de secunde de la primul fluier al meciului. În același timp, Jahanbakhsh este de abia al treilea iranian care înscrie un gol în Premier League.
În fața a 30, 441 de spectatori, gazdele au mai înscris o dată prin Dan Burn în minutul 58, însă golul a fost anulat de VAR pe motiv de offside. În minutul 79, Aaron Mooy a înscris și el o bijuterie de gol, iar Brighton obține astfel a doua victorie în ultimele opt etape. În precedentul meci direct dintre Brighton și Bournemouth, Cireșele s-au impus cu 5-0. De data aceasta însă, Pescărușii și-au luat revanșa după un meci echilibrat, în care ambele echipe au avut pe rând inițiativa.

Brighton – Bournemouth 2-0 | Echipele de start

Brighton: Ryan, Montoya, Dunk, Duffy, Burn, Propper, Bissouma, Mooy, Jahanbakhsh, Maupay, Trossard.
Rezerve: Stephens, Gross, Webster, Murray, Button, Bernardo, Alzate.
Bournemouth: Ramsdale, Stacey, Steve Cook, Mepham, Rico, Stanislas, Gosling, Billing, Harry Wilson, King, Solanke.
Rezerve: Boruc, Surman, Lerma, Callum Wilson, Lewis Cook, Fraser, Simpson.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol