Steve Bruce a dezvăluit vineri că este extrem de îngrijorat de starea de sănătate a doi jucători, însă a preferat să nu îi numească. Totuși, astăzi Newcastle a dezvăluit că este vorba despre Lascelles și Saint-Maximin după apariția zvonurilor că aceștia s-ar fi certat cu antrenorul Steve Bruce și de aceea nu s-ar fi aflat în lot în weekend.
Newcastle a informat că nu este vorba de așa ceva și că cei doi lipsesc în continuare din cauza efectelor pe termen lung ale coronavirusului. Bruce a dezvăluit că jucătorii nu pot nici măcar să meargă timp de jumătate de oră pentru că trebuie să se întoarcă în pat.

Steve Bruce, despre efectele coronavirusului

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
”Gândurile mele sunt îndreptate către cei doi și starea lor de sănătate. Este înspăimântător când te gândești că sunt tineri și într-o formă fizică extraordinară. Dacă cineva vrea să înțeleagă cât de gravă este boala, să se uite aici.
Au vomitat, dureri mari de mușchi, nu au avut miros, gust, dar ceea ce este îngrijorătoare este starea lor generală. Nu e deloc bună. Nu ai crede că este posibil să existe efecte de lungă durată asupra persoanelor tinere, în formă bună. Dar nu este așa”, a declarat Bruce.
”Merg cam jumătate și apoi se întorc imediat în pat. Este ceva brutal. Oboseala i-a afectat pe toți, dar la ei doi este altceva. Să sperăm că există luminița la căpătul tunelului, dar este foarte greu”, a precizat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31