Steve Bruce a dezvăluit vineri că este extrem de îngrijorat de starea de sănătate a doi jucători, însă a preferat să nu îi numească. Totuși, astăzi Newcastle a dezvăluit că este vorba despre Lascelles și Saint-Maximin după apariția zvonurilor că aceștia s-ar fi certat cu antrenorul Steve Bruce și de aceea nu s-ar fi aflat în lot în weekend.
Newcastle a informat că nu este vorba de așa ceva și că cei doi lipsesc în continuare din cauza efectelor pe termen lung ale coronavirusului. Bruce a dezvăluit că jucătorii nu pot nici măcar să meargă timp de jumătate de oră pentru că trebuie să se întoarcă în pat.

Steve Bruce, despre efectele coronavirusului

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Gândurile mele sunt îndreptate către cei doi și starea lor de sănătate. Este înspăimântător când te gândești că sunt tineri și într-o formă fizică extraordinară. Dacă cineva vrea să înțeleagă cât de gravă este boala, să se uite aici.
Au vomitat, dureri mari de mușchi, nu au avut miros, gust, dar ceea ce este îngrijorătoare este starea lor generală. Nu e deloc bună. Nu ai crede că este posibil să existe efecte de lungă durată asupra persoanelor tinere, în formă bună. Dar nu este așa”, a declarat Bruce.
”Merg cam jumătate și apoi se întorc imediat în pat. Este ceva brutal. Oboseala i-a afectat pe toți, dar la ei doi este altceva. Să sperăm că există luminița la căpătul tunelului, dar este foarte greu”, a precizat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52