articol de Romeo Ene
Bruno Fernandes este un jucător care are parte de un sezon foarte bun în tricoul lui Manchester United. Portughezul este cel mai bun marcator al ''diavolilor roşii'', având 15 goluri marcate în campionat. Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a dezvăluit cum a încercat să-l aducă la PSG pe Fernandes, atunci când antrena în Franţa.
Mijlocaşul a ales, însă, să meargă pe Old Trafford, iar United a beneficiat de serviciile sale.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
ACUM 6 ORE

TUCHEL, INTERESAT DE FERNANDES

Chelsea va juca duminică, împotriva lui United (18:30, Eurosport 1), într-o partidă cu implicaţii pentru un loc de Champions League. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ar fi putut arăta diferit, după ce Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, a dezvăluit cum a încercat să-l aducă la PSG pe Fernandes, pe vremea când antrena în Franţa. Portughezul este un element-cheie în echipa ''Diavolilor roşii'' de când a venit de la Sporting, în luna ianuarie a anului trecut. Golurile sale, pasele decisive reprezintă unul dintre motivele pentru care United a ajuns pe locul 2 în Premier League, iar mijlocaşul ar putea evolua fără probleme în tricoul lui PSG.

''L-AM URMĂRIT ÎN MAI MULTE MECIURI''

''Primul meu director sportiv pe care l-am avut la Paris, Antero Henrique, era portughez şi îl cunoştea foarte bine pe Bruno Fernandes”, a declarat Tuchel.
''Am încercat să-l aducem la noi, tot staff-ul l-a urmărit, în detaliu, aşa că l-am urmărit în mai multe meciuri pentru a ne forma o părere despre el. Am vrut să luăm legătura cu el pentru ca transferul să se realizeze.'', a declarat Tuchel, potrivit eurosport.co.uk.
''Evident, el a luat decizia de a semna cu Manchester United. Nu am luat niciodată legătura în mod personal cu el, dar am încercat şi el a mers pe alt drum. Nu este bine pentru noi că jucăm împotriva lui.'', a mai spus managerul lui Chelsea.

BRUNO FERNANDES, IMPACT MAJOR ÎN ECHIPA LUI UNITED

Tuchel este un mare fan al unui jucător portughez care are 15 goluri şi 11 pase decisive în Premier League, în acest sezon.
''Impactul pe care l-a avut este de nedescris şi de necrezut. Să vii din Portugalia, de la o echipă competitivă, într-adevăr, o echipă bună, dar nu chiar cea mai bună de acolo şi să faci pasul la unul dintre cele mai mare cluburi din Premier League, precum şi în cel mai puternic campionat din Europa, acest jucător merită tot respectul.''
''Este remarcabil. Este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume şi are un impact uriaş, iar pentru a avea această calitate într-o echipă de fotbal, trebuie să fii la cel mai înalt nivel deoarece acest lucru este aproape imposibil.'', a încheiat Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 8 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 9 ORE