Bruno Fernandes a ajuns la Manchester United la începutul acestui an și în scurt timp a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Solskjaer. Lusitanul a marcat 26 de goluri și a dat 16 pase decisive în cele 44 de meciuri jucate până acum în tricoul lui United.
Evoluțiile mijlocașului de 26 de ani l-au impresionat pe Paul Scholes, fostul mare jucător al "diavolilor". Component al marii echipe a lui United de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, Scholes a declarat că portughezul este mai bun decât el, deoarece marchează mai mult și creează mai multe goluri pentru echipă.
"E mai bun decât mine. El este diferit de mine. Înscrie mai multe goluri decât mine, creează mai multe goluri decât mine. Mi-ar plăcea să joc cu el, undeva în spatele lui ar fi perfect. Ceea ce face este într-adevăr fenomenal.", a spus Scholes la emisiunea United Tunnel Insider, citat de Daily Sport.
Premier League
United, "dezgustătoare"! Scholes, dezamăgit de echipa lui Rangnick după eșecul cu Liverpool
20/04/2022 LA 07:31
https://i.eurosport.com/2020/12/20/2959065.jpg

Bruno Fernandes a schimbat mult în bine jocul lui United

Scholes a continuat cu laudele la adresa portughezului, subliniind că de când acesta a ajuns pe Old Trafford, Manchester United a strâns aproape la fel de multe puncte ca Liverpool, ceea ce este cu adevărat impresionant.
"Dacă ne uităm atenți, de când a ajuns el la club, United a acumulat mai multe puncte decât Liverpool, dacă și-ar câștiga și meciul restanță. Acest lucru este oarecum ciudat, ținând cont că startul acestui sezon a fost unul ratat. Cred că înainte de a veni la echipă, United își creea cu greu șanse de a marca, dar acum par că pot înscrie trei, patru sau cinci goluri în fiecare joc.", a completat Paul Scholes.
Manchester United ocupă poziția a 4-a în Premier League, la doar 5 puncte distanță față de liderul Liverpool, dar "diavolii" au un meci mai puțin disputat. United va juca ultimul meci al anului mâine, pe teren propriu contra celor de la Wolverhampton, meci care va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu începere de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Liga Campionilor UEFA
De Gea, resemnat după eliminarea din Champions League: "Nu am fost destul de buni"
16/03/2022 LA 10:52
Fotbal
De ce nu au avut succes în cariera de antrenorat foștii elevi ai lui Ferguson?
15/12/2021 LA 12:27