”Cristiano Ronaldo este persoana ideală dacă vrei să știi ce ar trebui să faci mai departe în cariera ta”, a explicat Bruno Fernandes, care a ajuns pe Old Trafford în ianuarie de la Sporting de Portugal și a făcut deja o impresie bună la United.
”El m-a învățat ce mentalitate ar trebui să am, să fiu mereu determinat să câștig și să depun cel mai mult efort mereu”, a dezvăluit Fernandes pentru A Bola.

Bruno Fernandes, jucătorul care a schimbat Manchester United

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 4 ORE
De când a ajuns pe Old Trafford, Fernandes s-a impus ca titular și a devenit o parte esențială a planurilor managerului Ole Gunnar Solskjaer. Startul său excelent la United este datorat deciziilor excelente pe care le ia în faza ofensivă iar internaționalul portughez s-a dovedit eficient atât din punct de vedere creativ cu pasele sale excelente dar și ca finalizator prin execuții excelente de la distanță.
Odată cu revenirea la antrenamente, Solskjaer a ales să îl pună pe Bruno în aceeași grupă cu Paul Pogba pentru ca cei doi să dezvolte un parteneriat la mijlocul terenului. Cu siguranță, portughezul este o parte importantă din planurile de viitor ale diavolilor, la fel cum a fost și Cristiano Ronaldo la un moment dat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 8 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38