Mijlocașul de 25 de ani a fost achiziționat de Manchester United pentru 55 de milioane de euro însă cu tot cu bonusuri suma ar putea ajunge la 80 de milioane de euro. ”Faptul că că joc pentru Manchester United este incredibil”. Solskjaer a declarat că aducerea lui Fernandes reprezintă un avantaj ”fantastic”.
Aducerea lui Fernandes reprezintă cel mai important transfer din Premier League până acest moment, fereastra de transferuri încheindu-se în noaptea de vineri spre sâmbătă de la 01:00, ora României.
https://i.eurosport.com/2020/01/30/2765953.jpg
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
”Dragostea mea pentru Manchester United a început când îl urmăream pe Cristiano Ronaldo iar de atunci am devenit un mare an al acestui club. Am muncit din greu pentru a ajunge la acest moment și pot să promit fanilor că voi da totul pentru acest club pentru a aduce succes și trofee. Vreau să mulțumesc celor de la Sporting pentru tot ce au făcut pentru mine. Este incredibil să aud toate cuvintele frumoase despre mine spuse de foști jucători ai acestei echipe”, a afirmat Fernandes.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55