Greenwood a fost introdus spre sfârșitul partidei de la Istanbul de Ole Gunnar Solskjaer iar toată lumea se aștepta ca adolescentul să fie titular cu Everton. Cu toate acestea, el nu a fost nici măcar inclus în lot, Ole motivând că este vorba de o accidentare.
Totuși, conform The Times, există îngrijorări din ce în ce mai mari pe Old Trafford privind atitudinea tânărului englez. Fără îndoială, Greenwood este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume, însă atitudinea sa a lăsat de dorit în ultimul timp, el fiind exclus și de la lotul Angliei după ce a încălcat regulile carantinei.
Fernandes ar fi fost se pare foarte dezamăgit de felul în care s-a antrenat Greenwood săptămâna trecută.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

De la ce a izbucnit conflictul dintre Greenwood și Fernandes

Conform Times, Greenwood nu a vrut să alerge pentru o pasă primită de la Fernandes în sesiunea de vineri, stârnind astfel furia portughezului. Nu este pentru prima oară când Fernandes își pierde cumpătul - portughezul și-a vărsat frustrările și pe compatriotul Alex Telles recent.
Însă incidentul de la antrenamente nu îl ajută deloc pe Greenwood, adolescentul fiind și avertizat recent pentru că a întârziat în repetate rânduri la antrenamente în octombrie, la doar cîteva luni după ce a fost trimis acasă de selecționerul Gareth Southgate după încălcarea regulilor privind carantina.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Sueprbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31