Greenwood a fost introdus spre sfârșitul partidei de la Istanbul de Ole Gunnar Solskjaer iar toată lumea se aștepta ca adolescentul să fie titular cu Everton. Cu toate acestea, el nu a fost nici măcar inclus în lot, Ole motivând că este vorba de o accidentare.
Totuși, conform The Times, există îngrijorări din ce în ce mai mari pe Old Trafford privind atitudinea tânărului englez. Fără îndoială, Greenwood este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume, însă atitudinea sa a lăsat de dorit în ultimul timp, el fiind exclus și de la lotul Angliei după ce a încălcat regulile carantinei.
Fernandes ar fi fost se pare foarte dezamăgit de felul în care s-a antrenat Greenwood săptămâna trecută.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56

De la ce a izbucnit conflictul dintre Greenwood și Fernandes

Conform Times, Greenwood nu a vrut să alerge pentru o pasă primită de la Fernandes în sesiunea de vineri, stârnind astfel furia portughezului. Nu este pentru prima oară când Fernandes își pierde cumpătul - portughezul și-a vărsat frustrările și pe compatriotul Alex Telles recent.
Însă incidentul de la antrenamente nu îl ajută deloc pe Greenwood, adolescentul fiind și avertizat recent pentru că a întârziat în repetate rânduri la antrenamente în octombrie, la doar cîteva luni după ce a fost trimis acasă de selecționerul Gareth Southgate după încălcarea regulilor privind carantina.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Sueprbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53