Paul Pogba a fost rezervă în ultimele 2 meciuri din Premier League, iar specialiștii consideră că acest lucru se datorează reticenței lui Ole Gunar Solskjaer de a-l folosi în același timp pe francez cu Bruno Fernandes. De altfel, Pogba a fost titular în meciul cu Leipzig din Champions League, iar portughezul a fost rezervă și a intrat pe parcurs.
Cei doi mijlocași au cam același profil și Solskjaer consideră că nu pot juca împreună, cel puțin după felul în care a alcătuit echipa în acest debut de sezon. Totuși, valoarea lor este incontestabilă, iar antrenorul norvegian va trebui să găsească o soluție viabilă, în caz contrat riscând să apară nemulțumiri.
De asemenea, specialiștii din fotbalul englez sunt de aceeași părere cu managerul "diavolilor". Jamie Carragher îl vede pe Fernandes mai bun pentru postul de mijlocaș central, dar adminte că lipsa din primul 11 a lui Pogba i-ar putea crea probleme lui Solskjaer: "Pentru mine problema este Pau Pogba, am spus-o de mult timp. Bruno Fernandes este omul potrivit pentru poziția de număr 10. Dar Solskjaer nu poate ignora un jucător pe care s-au plătit atâția bani. E o reală problemă pentru manager, dar cred că la un moment dat Pogba se va întoarce în echipă."
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847716.jpg

Bruno Fernandes: "Împreună putem face lucruri grozave"

Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, Bruno Fernandes nu vede nici o problemă în a face pereche cu Pogba la mijlocul terenului: "Este întotdeauna o plăcere să fiu în echipă cu el, pentru că pot învăța multe de la el și el poate învăța multe de la mine. Împreună putem face lucruri grozave."
Portughezul a mai declarat că are o relație excelentă cu Pogba, pe care îl cunoaște din perioada când ambii evoluau în Serie A (Fernandes la Udinesse și Sampdoria, iar Pogba la Juventus): "Avem o relație bună, desigur. Amândoi vorbim italiană, deci de cele mai multe ori vorbim în italiană. Am o relație bună cu el pe teren și în afara acestuia. Este un tip amuzant, vrea mereu să glumească. Îl cunosc din Italia, dar acum am șansa să fiu în echipă cu un câștigător al Cupei Mondiale."
De asemenea, Fernandes a spus că nu e de acord cu supozițiile potrivit cărora atitudinea lui Pogba nu e cea mai bună, acesta fiind foarte supărat că nu e mereu titular: "Paul vrea să joace, vrea să fie în primul 11, dar toți jucătorii vor să fie în primul 11. Bineînțeles că Paul este un jucător uimitor care a făcut multe lucruri grozave în ultimii ani. Modul în care a intrat împotriva lui Paris Saint-Germain sau împotriva lui Newcastle, a fost perfect pentru echipă. O mulțime de oameni ar putea crede că Paul este supărat pe bancă și că din acest motiv nu va face nimic când va intra, dar el vine cu motivația corectă, așa cum am văzu la Paris. A fi pe bancă este o problemă pentru toată lumea, dar acest lucru este o motivație pentru Paul."
Manchester United o întâlnește astăzi pe Arsenal, în derby-ul etapei a 7-a din Premier League, Partida va începe la ora 18:30 și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53