Bruno Fernandes a făcut un nou meci foarte bun pentru Manchester United, în remiza de pe terenul lui Leicester. Portughezul i-a pasat decisiv lui Rashford la primul gol al "diavolilor", iar apoi a marcat golul de 2-1. Evoluția mijlocașului nu a fost totuși suficientă pentru ca United să ia toate punctele, autogolul lui Tuanzebe de pe final făcând ca meciul să se încheie 2-2.
Un lucru mai puțin obișnuit a avut loc imediat după deschiderea scorului. Rashford a marcat dintr-un assist superb al lui Bruno Fernandes, iar în momentul celebrării golului, camerele au surprins ce vorbeau jucătorii. Portughezul a vrut să "se laude" cu reușita sa, dar Fred a avut o remarcă ciudată, evident în spirit de glumă.

Fred i-a stricat bucuria lui Bruno Fernandes, cu o remarcă ciudată

Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 6 ORE
"Ai văzut pasa mea?" l-a întrebat Fernandes pe Rashford în timp ce alerga spre el pentru a sărbătorii golul, dar Fred, care era și el prin preajmă i-a spus mijlocașului portughez că "a fost ceva mizerabil".
Prin remiza de astăzi, Leicester și Manchester United rămân pe locurile 2 și 3 în Premier League, dar ele pot fi depășite de Everton, Chelsea sau Tottenham la finalul etapei de Boxing Day.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
ACUM O ZI
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49