Bruno Fernandes a făcut un nou meci foarte bun pentru Manchester United, în remiza de pe terenul lui Leicester. Portughezul i-a pasat decisiv lui Rashford la primul gol al "diavolilor", iar apoi a marcat golul de 2-1. Evoluția mijlocașului nu a fost totuși suficientă pentru ca United să ia toate punctele, autogolul lui Tuanzebe de pe final făcând ca meciul să se încheie 2-2.
Un lucru mai puțin obișnuit a avut loc imediat după deschiderea scorului. Rashford a marcat dintr-un assist superb al lui Bruno Fernandes, iar în momentul celebrării golului, camerele au surprins ce vorbeau jucătorii. Portughezul a vrut să "se laude" cu reușita sa, dar Fred a avut o remarcă ciudată, evident în spirit de glumă.

Fred i-a stricat bucuria lui Bruno Fernandes, cu o remarcă ciudată

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
"Ai văzut pasa mea?" l-a întrebat Fernandes pe Rashford în timp ce alerga spre el pentru a sărbătorii golul, dar Fred, care era și el prin preajmă i-a spus mijlocașului portughez că "a fost ceva mizerabil".
Prin remiza de astăzi, Leicester și Manchester United rămân pe locurile 2 și 3 în Premier League, dar ele pot fi depășite de Everton, Chelsea sau Tottenham la finalul etapei de Boxing Day.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25