Mijlocașul portughez a schimbat radical jocul lui United odată cu sosirea lui pe Old Trafford, în iarna trecută. Bruno a devenit liantul de la mijlocul terenului, contribuind la 20 de goluri în toate competițiile: 12 goluri marcate și 8 pase decisive expediate.
Pe lângă calitatea tehnică excelentă, Bruno este un executant de penalty-uri extraordinar. Lusitanul a transformat toate cele 8 lovituri de la 11 metri executate în tricoul lui United, atrăgând reacții pozitive, dar și multe critici. Unul dintre oamenii care i-au atras atenția lui Bruno că poate să înscrie doar din penalty este Jose Mourinho, conaționalul său de pe banca lui Spurs.
"The Special One" a comentat ironic capacitatea lui Bruno de a înscrie, spunând că "are în jur de 20 de goluri din penalty":
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
"Bruno a venit (n.r. - la Manchester United), a jucat foarte bine, a îmbunătățit echipa și a demonstrat că este un excelent executant al penalty-urilor. Unul dintre cei mai bun din lume chiar, pentru că are în jur de 20 goluri.", a comentat ironic Mourinho, în urmă cu ceva timp.

Bruno Fernandes a răspuns ironiilor lui Jose Mourinho

United a primit 22 de penalty-uri în sezonul precedent, în toate competițiile. Cu toate acestea, Bruno Fernandes nu resimte criticile celor din jur.
Într-un interviu oferit pentru publicația A Bola, internaționalul portughez a dezvăluit că nu se lasă afectat de comentariile celorlalți și chiar apreciază cuvintele aruncate de Mourinho:
"Sincer, nu m-am simțit 'înțepat'. Știu că sunt un bun executant al loviturilor de la 11 metri. Asta înțeleg și din declarația lui Mourinho. Asta este realitatea. Am tot auzit lumea spunând că pot să înscriu doar din penalty. Dar, recent am văzut statisticile și, lăsând deoparte penalty-urile, Kevin de Bruyne este singurul mijlocaș implicat în mai multe goluri în Premier League decât mine.", a spus Bruno Fernandes, pentru A Bola.
Cu Bruno Fernandes în linia mediană, Manchester United a încheiat sezonul 2019/2020 din Premier League pe locul 3, obținând calificarea în grupele UEFA Champions League. Tot în stagiunea precedentă, "diavolii roșii" au ajuns până în semifinalele Europa League, unde au fost învinși de Sevilla, scor 1-2.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38